Ingen tid til å henge med hodet

Onsdag jakter vi revansje

Klar for nytt og tett oppgjør. Iselin Sandnes Olsen. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 17. apr 2023 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Etter tre serierunder står vi noe ufortjent igjen poengløse. Allikevel vet vi at det betyr at vi ikke har vært gode nok. I helgens kamp mot Stabæk kom vi aldri helt i gang og Stabæk ledet fortjent 2-0 til pause. Etter pause ble det bedre, men ikke godt nok. Bærumslaget forsvarte seg godt og slapp ikke til de store sjansene. Heldigvis har vi ikke tid til å dvele ved det.

For allerede på onsdag møter vi Røa til ny hjemmekamp på Grorud. Alt fokus er rettet mot våre naboer i vest der kampene alltid blir tette og jevne med høy temperatur. Vi har tatt over tronen som best i vest og vi må helt tilbake til 8. september 2018 da sist Røa vant mot oss.

Lyn-spillerne er revansjelystne og er på jakt etter årets første poeng. En uke med tre kamper kan være akkurat det vi trenger for å få i gang det beste i oss selv. Vi ønsker oss hjelp fra tribunen i dette Oslo vest-derbyet og selvom «kampen om Oslo vest» går på østkanten, så håper vi så mange som mulig tar turen. Det kan være forskjellen mellom seier og tapte poeng.

Billettinformasjon
Lyn – Røa spilles på Grorud Arctic Match onsdag klokken 18.30.
Billetter til kampen anbefales å kjøpes på forhånd. Det gjøres her på TicketCo.

Voksen kr. 130
Barn kr. 50 (Alle barn i Lyn-tøy kommer inn gratis)
OBOS-medlemmer får 50% på billetten, les mer her.

Hvordan komme seg til Grorud Arctic Match?
Bil: Det er gode parkeringsmuligheter ved stadion. Kjør inn ved Sigvartsen Steinindustri (rett frem i lyskrysset om du kommer fra rv.4) og kjør inn på plassen til venstre.

Kollektivt: Det er enkelt å komme seg til Grorud med kollektivt. Både buss og t-bane (linje 5 Vestli) går til Grorud. 5 minutters gange fra Grorud bussterminal og Grorud T-banestasjon.