Josefine Birkelund, Una Langkås og Maria Fink. Foto: Thomas Nordeng / Lyn Damer

I rosa for en viktig sak

I hele oktober spiller vi med rosa drakter til støtte for Rosa sløyfe-aksjonen og kampen mot brystkreft.

Foto: Thomas Nordeng / Lyn Damer

Sammen med våre fantastiske samarbeidspartnere har vi år igjen kledd oss opp i rosa for å støtte Rosa sløyfe-aksjonen. Vi spiller for Rosa sløyfe hele måneden og auksjonerer bort draktene etter kampen mot Brann førstkommende lørdag, der alle inntektene går til aksjonen.

Vi har også åpnet en innsamling, om du ønsker å bidra før draktauksjonen starter

Dere har allerede fått sett de flotte draktene i aksjon i to kamper denne måneden, men i vår rosa uke frem mot Brann-kampen til helgen, ønsker vi å vise de frem ordentlig. Nytt for året, som dere fortsatt ikke har fått se i bruk enda, er årets Rosa sløyfe-keeperdrakt.

Inntektene fra aksjonen går til forskning på brystkreft slik at flere kan overleve og at flere får best mulig livskvalitet etter brystkreftbehandling.

— Rosasloyfe.no
Keeperteamet kom tidligere i sesongen med et eget ønske om å kunne få spille i egen keeperdrakt for anledningen, og den vil for første gang bli brukt på lørdag i vår Rosa sløyfe-kamp. Keeperdrakten er helhvit der budskapet kommer godt frem både i front og på rygg.

Vår hovedpartner Coop har siden 2007 vært hovedpartner for Rosa sløyfe og for kreftforeningen siden 2006. Det har derfor vært helt naturlig at vi har samarbeidet om de fineste rosa draktene i landet og støtter Rosa sløyfe sammen. Vi er også veldig takknemlige for at vår generalpartner OBOS har gitt bort sponsorplassen sin på drakten denne måneden for at den gode saken skal få mest mulig synlighet. Vi må også takke Hummel og AssistCo for at de nok en gang leverer et flott draktsett til oss.

Før kampen mot Brann blir det fanzone med flere av våre partnere med OBOS og Coop i spissen, der det blir giveaways, konkurranser med flotte premier, storfint besøk av fotballtrikser, Emma Rudberg og mye annet gøy. Mer info kommer i løpet av uken.

Sammen spiller vi for Rosa sløyfe!

Josefine Birkelund, Una Langkås og Maria Fink har stilt opp som modeller for årets rosa kolleksjon. Vi gleder oss til å bruke de i Rosa sløyfe-kampen førstkommende lørdag klokken 15.00 og håper å se deg på Kringsjå. Billetter til kampen kan kjøpes her.

 

Annonse fra Toppserien: