Henter keeper fra Molde FK

Tom Stenvoll sammen med sin nysignering Sandra Rød Ask. Foto: Lyndamer.no

Sist oppdatert: 26. aug 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Vi har gleden av å kunne presentere Sandra Rød Ask som ny Lyn-spiller. Sandra fyller 20 år i september og har nettopp flyttet til Oslo for å studere på NIH.

Hun er fra Batnfjordsøra i Møre og Romsdal hvor hun også startet karrieren. Hun gikk videre til Clausenengen og debuterte i 3. divisjon i 2016, men året etter gikk veien videre til Molde FK. Der har keeperen utviklet seg godt og spilte seg inn som fast keeper hos 2. divisjonslaget i 2018 og 2019.

I 2018 spilte hun hele kampen da Lyn møtte Molde borte i cupen. Det endte med en 3-1 seier til Lyn. I den kampen spilte også Emma Godø Stølen for Molde, som året etter som kjent valgte å flytte til Oslo og Lyn. Nå følger Sandra fotsporene til sin gamle lagvenninne og gjenforenes hovedstaden.

Keepertrener Jake Knight har bare gode ting å si om nysigneringen:

«Sandra er en keeper med stort potensial og hennes evner med ballen i beina er veldig bra. Som person passer hun fint inn i gruppen og vil fungere perfekt sammen med Kirvil og Mari. Sammen vil keeperteamet presse hverandre for å bli deres beste versjoner av dem selv. Jeg ser frem til å jobbe med henne, velkommen til Lyn.»

Vi ønsker Sandra velkommen til oss!