Haugstad er ferdig i Lyn

Kristin Haugstad i treningskamp mot Stabæk før fjorårets sesong. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 11. jan 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Kristin Haugstad sin kontrakt med Lyn gikk ut ved årsskiftet og begge parter har nå blitt enige om å ikke fornye kontrakten. 27-åringen fikk 25 kamper og scoret sitt første og eneste Lyn-mål hjemme mot Klepp i 2-0 seieren i fjor.

Haugstad kom til klubben før 2020-sesongen etter å ha spilt i Kalmar og tatt masterstudier. Høsten 2020 ble hun leid ut til Amazon Grimstad der hun gjorde sine saker bra med 6 mål på 10 kamper i 1. divisjon. I 2021 var hun tilbake i verdens vakreste drakt og spilte 17 kamper.

«Jeg vil takke Lyn for to fine år i klubben. Jeg ble godt tatt i mot våren 2020 etter noen år i utlandet. Jeg ble spesielt imponert over Lyns utvikling av unge spillere, innsatsen og samholdet innad i klubben. Jeg er takknemlig for mange nye erfaringer og vennskap, og ønsker Lyn masse lykke til videre.» sier Kristin Haugstad til Lyndamer.no.

Tom Stenvoll har bare gode ting å si om 27-åringen, som fyller 28 om en uke:

«Kristin har vært en helt fantastisk spiller og person å ha i gruppa vår. Med sin erfaring, klokhet og avslutningsferdigheter har hun hele tiden vært aktuell for spill hos oss. Hun har fortsatt ambisjoner og lyst til å spille fotball på toppnivå, og ønsket om mer spilletid er forståelig. Vi har bare godord å si om Kristin.»

Vi takker Kristin for to flotte år i klubben og ønsker masse lykke til i fremtiden.