HARDT STRAFFET AV EFFEKTIVE TRØNDERE

Denne lørdagen var ingen god Lyn-dag. Lørdag ettermiddag tapte herrelaget for Grorud i sin første hjemmekamp på Bislett stadion for sesongen, før Rosenborg ble nummeret for gode i Trondheim for vår del.

I Trondheim startet det ganske bra der Lyn-damene spilte Rosenborg ut av stilen. Det første kvarteret så man mye positivt fra Lyn-laget som kom ut i 100. Man lyktes ikke helt på siste tredjedel mot et godt Rosenborg-forsvar, men Anna Nerland Aahjem kom nesten gjennom i bakrommet ved et par anledninger.

Faktisk tok det 19 minutter før Rosenborg kom til sin første sjanse, men da straffet de også Lyn hardt. Emilie Joramo banket ballen i mål bak Sandra Rød Ask i Lyn-målet og ikke lenge etter doblet Elin Sørum til 2-0. På to sjanser var det 2-0 og det endret kampbildet helt. Derfra tok Rosenborg over det meste i banespillet og gikk til pause med ledelse.

Etter paus kom Lyn ut igjen med ny energi, og og jagde en redusering. Men dette var Rosenborg sin dag og på deres tredje sjanse i kampen var det Emilie Nautnes som fikk æren av å øke til 3-0. Det tok luften ut av kampen og begge lag brukte den siste halvtimen mer eller mindre på å spare krefter til onsdagens midtukerunde.

Det endte 3-0 på Koteng Arena, og blir straffet hardt av effektivt Rosenborg-lag. Allerede onsdag kommer det ny mulighet for å komme seg opp på hesten igjen når Åsane kommer på besøk til Grorud Arctic Match.

Vi håper du kommer å støtter oss på Grorud på onsdag. Billetter kjøpes her.