GULBRANDSEN TILBAKE

Kristine Gulbrandsen kom til Lyn fra AaFK Fortuna i januar, men startet Lyn-karrieren på verst tenkelig måte. Allerede den første måneden ble hun skadet på trening og måtte belage seg å se oppkjøringen og serieåpningen fra sidelinjen. Siden det har den unge stopperen jobbet seg tilbake og nå er hun endelig tilbake for fullt.

Etter å ha trent alternativt i en lengre periode, var hun endelig tilbake for fullt i slutten av mai. Denne måneden var hun tilbake i kamp. Det startet forsiktig i Lyn 2 sin bortekamp mot Bærums Verk Hauger 6. juni. Der vant Lyn 2 hele 6-0. En drøy uke senere var hun med på nok en Lyn 2-seier, da rekruttene slo ØHIL 2 2-1. Da hadde hun allerede vært på benken for a-laget i kampene mot Røa og Stabæk.

15. juni var hun med i troppen som reiste til Tromsø for å spille 3. NM-runde mot TIL 2020. Der skulle også debuten hennes komme. Kvarteret før slutt erstattet Skodje-jenta Julie Jorde og var med på å ta Lyn neste runde.

Vi gleder oss over å se Kristine tilbake på banen. En spiller som kan bli viktig utover høstsesongen med hennes duellkraft.

Rekruttlaget
Denne uken har det vært to tøffe kamper for rekruttlaget. På søndag møtte de Frigg som ligger på 3. plass, og i går, onsdag, møtte de ubeseirede Grei borte. Det unge Lyn-laget overrasket mange ved å gå rett i strupen på Grei, og Karoline Krok-Eikefjord sendte Lyn i ledelsen allerede før minuttet var passert. Fra a-laget var det kun Gulbrandsen og Jenny Røsholm Olsen som var med. Sistnevne kunne doblet for Lyn like etterpå, men ble litt het i avslutningsøyeblikket.

To raske mål av Grei snudde kampen, før Leonie Hesla Riis utlignet til 2-2 etter halvtimen spilt. Men Grei kom tilbake nok en gang og scoret like før pause. Tross noen store muligheter begge veier i andreomgang, så endte omgangen målløs og Grei tok alle tre poengene.

Neste år spisses 2. divisjon og derfor skal antall avdelinger ned. Det betyr at det bare er topp 4 fra hver avdeling som holder plassen, resten rykker ned til 3. divisjon. For Lyn er det et naturlig mål å kjempe om en av de fire plassene. Etter 9 spilte kamper ligger Lyn 2 to poeng bak KFUM, som vi møter på lørdag hjemme på OBOS Arena Kringsjå.

Det kommer en oppdatering på rekruttlagets sesong om ikke lenge.