GOD SAMLING FOR VÅRE LANDSLAGSSPILLERE

Den siste halvannen uken har Lyn-spillerne Maria Fink, Julie Aune Jorde og Kamilla Melgård vært på samling med J19-landslaget i Spania og trent med svært gode forhold. Under oppholdet har landslaget spilt to treningskamper.

Første kamp gikk mot Italia, der det kun var Maria fra oss som var i startelleveren, men både Kamilla og Julie kom inn til pause. Norge vant kampen 2-0, der tidligere Lyn-spiller Cathinka Friis Tandberg scoret 2-0-målet.

I den andre kampen var det Frankrike som stod på motsatt banehalvdel. Her startet alle våre tre spillere fra start og allerede etter 14 minutter tok Norge ledelsen, hvor Melgård var nest sist på ballen. Kampen endte til slutt 3-0. Maria var med å holde buret rent i begge kampene.

Nå går turen hjem hvor det blir treningskamp mot LSK Kvinner førstkommende lørdag, før turen går til Spania igjen 1. mars, da på treningsleir med oss.