God erfaring med fra Kristiansand

Rekruttene besøkte Kristiansand lørdag ettermiddag for å møte hardtsatsende Start på Sør Arena.

Arkivfoto: Agnes Castberg Stølan

Denne kampen var veldig godt gjennomført av oss, tross tap. Inngangen handlet om kommunikasjon, både ved å gi hverandre masse energi, men også taktisk og forflytning.

Lørdag var det en tropp som flyttet bena kompakt i lavt press, var veldig gode i 1v1 duellene og tålmodige i frispillingen. Det vi slet med var overgang til angrep. Lengre perioder i lavt, gjorde at vi ikke orket å angripe samlet, som påvirket gjenvinningsspillet. Heroisk innsats i egen boks i første omgang gjorde at det bare stod 1-0 til Start til pause.

Den andre omgangen startet ganske så likt, før vi fikk et momentum i kampen og skapte to store muligheter til å redusere. Men det var et godt Start-lag vi møtte, som var raske og gode til å utnytte overgangene. Dermed endte det 3-0 på Sørlandet.

Alt i alt en fortjent seier og vi ønsker Start lykke til videre i sesongen, mens vi skal fortsette utviklingen når Nanset kommer på besøk til Kringsjå neste søndag.

Publisert: 09.06.2024
Skrevet av: Mariken Kleppe og Agnes Castberg Stølan