Frihelg for a-laget, mens rekruttene sesongavslutter

Tre Lyn-jenter var med å ta EM-sølv i sommer, nå jaktes det på et nytt mesterskapeventyr. Bildet er fra finalen i sommer. Foto: Pavel Lebeda / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 07. okt 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Denne helgen er det spillefri i Toppserien grunnet landslagspause. Vi har fire spillere som er på samling med J19-landslaget. Maria Fink, Kamilla Melgård, Julie Jorde og Cathinka Friis Tandberg er alle med når J19-landslaget spiller EM-kvalik. I deres første kamp mot Malta i går, var det bare Kamilla Melgård som var involvert. Hun ble byttet inn til debuten sin på J19-landslaget etter 60 minutter og var veldig aktiv i Norges 10-0 seier.

På lørdag møter de tøffere motstand når de skal ut mot Portugal, før de avslutter EM-kvaliken med tirsdagskamp mot Belgia. Vi ønsker Norge og spesielt våre jenter masse lykke til!

I tillegg fikk vi en hyggelig melding fredag om at Anna Nerland Aahjem er kalt opp til sin første landslagssamling med U23-landslaget.

Toppseriekampen mot Røa flyttes til lørdag

Serieavslutning 2. divisjon
Lyn-fotball skal det allikevel bli denne helgen. Rekruttlaget sikret plass i neste års 2. divisjon tidligere denne uken, som var kjempeviktig for for klubben. På lørdag er det serieavslutning og Lyn kan fortsatt ta 3. plassen. KFUM som besitter 3. plassen før den siste runden møter Sogndal, på plassen over, i en kamp der de skal kjempe om å bli nummer 2. Hvis KFUM taper og de unge Lyn-rekruttene gjør jobben på hjemmebane, så avslutter man sesongen på en fin fin 3. plass.

Det er ikke noe hvilket som helst oppgjør på OBOS Arena Kringsjå heller på lørdag, for det er våre naboer fra Majorstuen, Frigg, som tar turen. En flott måte å avslutte sesongen på med et gammelt lokaloppgjør. Kampen starter 14.00 på lørdag. Velkommen!

Ellers er NM J19-kampen mot Klepp borte er berammet til onsdag 19. oktober klokken 15.00.

Herrelaget kjemper om opprykk
Også herrelaget skal ut i aksjon denne helgen. På søndag møter de Ready på Bislett stadion. Herrelaget har levert en vanvittig bra sesong så langt og banket et sterk Grorud 2-lag 4-1 tidligere denne uken. Tre kamper gjenstår for 3. divisjonslaget og med fem poeng ned til Nordstrand på 2. plass, så begynner det å se lyst ut.

Vi oppfordrer alle i klubben til å ta turen til Bislett på søndag klokken 15, for å støtte herrelaget mot opprykk.
Billetter til kampen kjøpes her. Barn i Lyn-tøy kommer inn gratis.