Fra Rosenborg til Lyn

Spennende ung spiller

Vi ønsker Laura velkommen til Lyn. Her med Ole Johan Aas. Foto: Lyndamer.no

Sist oppdatert: 05. sep 2020 Skrevet av: Carl Gustav Borander

 

Laura Gashi har gått fra Rosenborg til Lyn og har sin første trening med Lyn lørdag.

Gashi startet sine fotballår i Trondheims-klubben Tiller, før hun tok steget til Trondheims-Ørn i 2017. Der har hun gått gradene i junioravdelingen og spilte 9 Toppserie-kamper i fjor, mens hun har fått 2 kamper for Rosenborg Kvinner i år. Hun har 4 mål på 29 U-landskamper og trives best i en rolle på midtbanen.

«Lyn har en spennende og ung spillergruppe, og som ung spiller selv så tror jeg det er positivt for min utvikling» sier hun spent.

Laura er født i 2002, og har vokst opp i Trondheim. Blant de bekjente på laget er både Karen Sneve, som tidligere har trent med Ørn, i tillegg har hun deltatt en en del landslagssamlinger med Runa Lillegård.

«Jeg kan bidra med energi i laget og håper å kunne score noen mål og gi noen målgivende»

Hun ankom Oslo sent torsdag kveld og har fått en fin velkomst i byen.

«Vi er en familie som er mye sammen og det er naturligvis rart å være borte fra familien, men jeg har blitt tatt godt imot og ser frem til å bo i Oslo»

Assistenttrener Oddbjørn Sindland uttaler følgende om signeringen:

«Laura er en spennende, ung spiller som passer godt inn hos oss. Vi nærmer oss den avgjørende delen av sesongen og da er det fint å få inn et slikt tilskudd, som kan bidra til at kampene bikker i vår favør.»

Laura er aktuell til kamptroppen mot Kolbotn i morgen. Kampen vises på NRK1 kl. 15.45.