#FotballtrøyeFredag

FotballtrøyeFredag med Lyn Fotball Damer. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 06. mai 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

I dag er det Barnekreftforeningens FotballtrøyeFredag. Dette er et initiativ med mål om å samle alle i kampen mot barnekreft.

«Vårt mål er å samle et stort lag med «vanlige folk», fotballentusiaster, klubber, foreninger og bedrifter som ønsker å bli med i kampen mot barnekreft. Få med deg familie, venner, kollegaer, lagkamerater og lagvenninner og bli med på FotballtrøyeFredag 6. mai i år.» står det på barnekreftforeningens sider.

Julie Aune Jorde, Monica Nedgård Isaksen og Mathea Berg-Solemdal stilte alle med drakt for #FotballtrøyeFredag. Foto: Lyn Damer

Vi er selvfølgelig med og brukte torsdagens proffdag på #FotballtrøyeFredag, da vi har treningsfri i dag. Spillere og trenere stilte opp i ulike drakter, som du kan se øverst i bildet.

Slik støtter du Barnekreftforeningen og deltar på #FotballtrøyeFredag

  1. Vipps 50 kroner til 705404
    Eller støtt oss med et valgfritt beløp, og du er med på laget!
  2. Ta på din favorittrøye fredag 6. mai – enten du skal på jobb, skole, i barnehagen eller er hjemme. PS! Det er lov med fotballtrøye hele helgen.
  3. Hjelp oss å nå ut til enda flere deltagere! Del et bilde av ditt FotballtrøyeFredag-øyeblikk og tagg det med #fotballtrøyefredag i sosiale medier.