FOSLIE FERDIG I LYN

 

Hedda Foslie var i 2021 på utlån til Fart i 1. divisjon, hvor hun spilte 20 kamper og scoret ett mål. Fart hadde en svært tøff sesong og endte til slutt med kun 9 poeng og nedrykk til 2. divisjon.

Ved årsskiftet gikk kontrakten hennes med Lyn ut og den har klubben valgt å ikke fornye. Vi ønsker derfor å takke Hedda for noen flotte år sammen og gode minner. 21-åringen fikk debuten tilbake i 2019 i NM-kampen borte mot Amazon Grimstad, og fikk med seg 14 kamper i Toppserien i 2020. Målet mot LSK Kvinner på sensommeren i 2020 vil aldri glemmes, da hun banket ballen vakkert i mål. En annen ting som aldri kommer til å glemmes er da hun stilte opp som forsanger og tromme i hjemmekampen mot Vålerenga i 2019. Vi håper det kan bli flere slike påfunn i fremtiden.

Nå tar midtbanespilleren en fotballpause for utforske andre ting i livet. Vi spurte henne om hva hun vil huske best fra tiden i Lyn?

«Jeg var så heldig å få vokse opp og utvikle meg blant en ekstremt god generasjon med fotballspillere i ungdomsalderen. Høydepunktene er det noen av, men enkelte skiller seg ut. Gothia Cup 2017 blir ofte nevnt, så da tenker jeg at jeg også skal ta opp det. La det aldri bli glemt! I nyere tid er det vanskelig å se bort ifra LSK-kampene. Målet mitt hjemme mot LSK var utrolig stas, sammen med vårt fantastiske cup-eventyr i LSK-hallen som fortjente en bedre slutt.» sier Foslie.

«Mest kommer jeg til å savne mine tidligere trenere og generelt personer i klubben jeg har møtt opp gjennom som har vært der for meg. Spillere i Lyn har en vane å spille med et smil om munnen. Sånne blir man også glad i.» avslutter 21-åringen.

I tillegg til å spille fotball i Lyn, har hun bidrag godt i SoMe-teamet rundt laget. Siden det nettopp har vært jul, så tar vi et tilbakeblikk på da Hedda, Una Søyland og Mari Hasselknippe overrasket lagvenninnene med pepperkaker og sang i julen 2020.