FØR SLUTTSPILLKAMPEN MOT KOLBOTN

 

Etter forrige ukes poengdeling i Bergen, startet Toppserie-sluttspillet med 1 poeng for vår del. 1 poeng fikk også Kolbotn, som spilte 1-1 mot Avaldsnes. Seks kamper gjenstår i sluttspillet og hver kamp blir en cupfinale om å unngå nedrykk og nedrykkskvalik. På søndag er det Kolbotn som gjelder, hjemme på OBOS Arena Kringsjå.

Kolbotn
Søndagens gjester har vi blitt godt kjent med i årets sesong, og som alltid har det blitt like tett og tøft. Tre ganger har lagene møttes denne sesongen, fire om man tar med treningskampen i sommer. 1-1-1 har det blitt på de tellende kampene. Sist gikk Kolbotn seirende ut i Cupens semifinale på Sofiemyr, mens det ble poengdeling på OBOS Arena Kringsjå.

På onsdag røk Kolbotn ut av semifinalen i Cupen med 1-6 tap hjemme mot Brann. Den ble nok ekstra tung å svelge for de hvitkledde med slike sifre, men gjør nok at de er ekstra revnsjelystne denne helgen.

Lyn
I Bergen forrige helg ledet Lyn to ganger, men endte til slutt opp med poengdeling etter to dødballmål av Arna-Bjørnar.
Mot Kolbotn vet alle at det må rettes opp i, for Kolbotn er et av de bedre lagene på nettopp det. Normalt sett er det litt tilfeldigheter som avgjør kampene mellom lagene, der ofte laget som scorer først vinner. På søndag ønsker vi å trekke det lengste strået og ta alle poengene.

En fin treningsuke er lagt bak oss, der våre yngste fikk være med å slå TIL2020 ut av NM J19 på onsdag. Det er fortsatt noen skadeplager i troppen, mens andre er på vei tilbake. Monica Nedgård Isaksen, Una Søyland, Josefine Birkelund, Miriam Vilnes Mjåseth og Emma Helstad Amundsen er alle utilgjengelige for søndagens kamp, mens Cathinka Friis Tandberg og Ida Habbestad skal testes før kamp.

Hvordan se kampen
Ny hjemmekamp på OBOS Arena Kringsjå og ny mulighet for å se vårt lag live. Vi håper som alltid at flest mulig tar turen til Kringsjå for å støtte laget i en ny viktig kamp i sluttspillet. Billetter kjøpes her.

Les gjerne gjennom kampdagsinfoen vår, da det fortsatt jobbes ganske kraftig rundt våre baner.

For deg som ikke befinner deg i Oslo, så viser som vanlig Direktesport.no kampen.

Lyn – Kolbotn, søndag klokken 15.00 på OBOS Arena Kringsjå.