FØR SLUTTSPILLKAMPEN MOT AVALDSNES

 

Baneproblemene på Kringsjå bare fortsetter og sammen med NFF har vi kommet til enighet om at det beste var å flytte lørdagens kamp bort fra OBOS Arena Kringsjå. Les pressemeldingen her.

Sportslig skal vi ikke la banebytte ta fokuset bort fra oss. På lørdag spilles det en viktig kamp i Toppseriens sluttspill når John Arne Riise og hans Avaldsnes kommer på besøk til hovedstaden.

Avaldsnes
Lørdagens blå-trøyer er vanskelig å lese. I sluttspillet har det blitt ett poeng på to kamper. De startet med et sterkt bortepoeng mot Kolbotn i runde 1, mens i 2. runde måtte se seg slått hjemme av 1. divisjonslaget Åsane. I grunnspillet endte de nest sist med 11 poeng. Det skal vi ofre så mye tid på, for Riise var tydelig på at de skulle spille inn et godt lag i hele grunnspillet og at resultatene ikke betydde så alt for mye.

Allikevel skuffet de i sin første hjemmekamp i sluttspillet og befinner seg nå på nedrykk med fem kamper igjen. Derfor kommer de garantert med planer om å ta med seg viktige poeng fra Oslo denne helgen.

I grunnspillet endte kampene mot hverandre med 3-2 seier til Lyn og 2-2 borte. På de fire siste har ikke Avaldsnes klart å ta mer enn ett poeng innbyrdes.

Lyn
Hjemmelaget har åpnet godt i sluttspillet med 1-1 borte mot Arna-Bjørnar og 3-1 seier hjemme mot Kolbotn nå sist. Det til tross for mye skadetrøbbel de siste ukene. Godt er det at Cathinka Friis Tandberg var med på benken mot Kolbotn sist, for 18-åringen har vært en viktig spiller denne sesongen.

At hjemmekampen nå flyttes til Grorud er selvfølgelig ikke heldig, men Grorud Arctic Match er heller ikke helt ukjent. For i våres ble to av kampene våre spilt der, som gjør at man ikke kommer til et helt ukjent anlegg. Vi håper selvsagt at publikummet også blir med over til Oslo øst på lørdag.

Hvordan se kampen
Dette er en viktig kamp for begge lag. Lyn jakter 1. plassen i dette sluttspillet, mens Avaldsnes må komme seg ut av nedrykkskampen. Tre poeng her er noe begge lag veldig gjerne ønsker. Kjøp billett til kampen her.

For deg som ikke befinner deg i Oslo, så viser som vanlig Direktesport.no kampen.

Lyn – Avaldsnes, Grorud Arctic Match lørdag klokken 15.00.