Før siste hjemmekamp mot Brann

Hjemmesesongen 2023 tar slutt på lørdag når Brann kommer på besøk. Kampstart er 13.30.

Foto: Bildbyrån

Lørdag 13.30 spiller vi vår siste hjemmekamp for året og det er en siste mulighet for å se Lyn-damene i aksjon om du ikke har tenkt deg til Bergen neste uke.

Vi har møtt Brann to ganger denne sesongen og begge kamper har vært tette og jevne, særlig den første. I årets første hjemmekamp møtte vi et "nytt" Brann-lag på Grorud Match og tok ledelsen og hadde fortjent minst ett poeng etter en god innsats fra våre jenter. Dessverre scoret bergenserne to og vant kampen.

I motsatt oppgjør i Bergen tidlig i høst fikk vi muligheten til å møte Brann på Brann Stadion. Det var en opplevelse spillerne grep. Kampen endte til slutt som en vannpolo-kamp, der Brann nok en gang Brann stakk av med 1-0.

Kan vi slå tilbake i tredje og siste møte? 

K P
6 Røa Fotball Elite 12 19
7 Lyn 12 15
8 Kolbotn 12 11
9 Åsane 12 4

Brann
Brann har allerede sikret 4. plassen i Toppserien og er for langt bak til å jakte på medalje. Der er nok fullt fokus på Champions League, hvor gruppespillet starter på tirsdag borte mot St. Pölten i Østerrike.

Brann er i knallform og har ikke tapt siden 24. juni i år. De har kvalifisert seg til Champions League og representerer Norge i den gjeveste turneringen.

Forrige helg var de også i hovedstaden, men på feil side av elven, da de spilte 1-1 mot Vålerenga.

Billetter til kampen kjøpes her

Lyn
For vår del kjemper vi om 6. plassen på tabellen. Etter forrige rundes 2-2-resultat borte mot Røa, står vi fortsatt helt likt poengmessig og kun ett mål skiller. Det var en kamp vi dominerte fra start til slutt, men klarte aldri å trenge gjennom Røa-forsvaret.

På lørdag må vi nok forvente å låne bort ballen mer enn vi gjorde på Røabanen, men Brann skal ikke få noe gratis. Med kun to kamper igjen og nytt år i Toppserien sikret, så er det bare å gi det aller siste for sikre høyest mulig plassering.

Det har vært en lang sesong med rekord mange kamper, så det er nok mange som gleder seg til en fotballpause.

Hvordan se kampen
At kampen kolliderer med herrelagets viktige opprykkskamp på Nordre Åsen passer selvsagt svært dårlig, for der skulle vi alle veldig gjerne vært for å støtte gutta. Det får vi ikke gjort noe med, så vi skal gjøre jobben vår og herrelaget sin.

Vi inviterer deg i hvert fall til vår siste kamp på Kringsjå for sesongen når Brann kommer på besøk. Kampstart er 13.30(!) på lørdag og billetter anbefaler vi å kjøpe på forhånd. Det gjør du her.

Vi har åpen kiosk med både noe varmt å spise og drikke på. Les mer om kampdag her.

Velkommen til Kringsjå kunstgress på lørdag når vi avslutter hjemmesesongen mot Brann klokken 13.30.