Før Rosa sløyfe-kampen mot Brann

Det er klart for Rosa sløyfe-kamp igjen på Kringsjå når Brann kommer på besøk på lørdag. I forkant av kampen er det fanzone.

Foto: Odd Sindre Tonning / Toppfotball Kvinner

Lørdag ettermiddag kommer Brann på besøk til Kringsjå, årets nest siste hjemmekamp for sesongen. 

Det er Rosa sløyfe-kamp og derfor farger vi arrangementet rosa for anledningen og spiller i rosa. Sammen med OBOS, Coop og andre partnere, inviterer vi til fanzone i forkant av kampen.

Brann
Lørdagens gjester kommer til Oslo i storform med sine syv strake seire i Toppserien. De tatt igjen Rosenborg på tabellen og er eneste laget som fortsatt har en teoretisk mulighet til å ta igjen Vålerenga for å vinne seriegull. Seriesølvet er så godt som er sikret med fire kamper igjen, og kun ett poeng holder for å sikre det helt. Men for å fortsatt ha et lite håp om seriegull, så må de ta alle poengene i hovedstaden lørdag.

Tidligere Lyn-spiller Anna Nerland Aahjem ligger an til å bli toppscorer i Toppserien for andre året på rad. I fjor var det i Lyn-drakten, mens i år står hun med 14 mål, tre mål foran Karina Sævik.

Brann kommer med mye selvtillit til Oslo vest lørdag, men det har stoppet de før her - senest i fjor høst. Hvordan denne kampen blir finner vi ut av lørdag.

Kjøp billett til Lyn - Brann her

Lyn
For vår del kjemper vi om en 5. plass i serien, som er viktig med tanke på premiepenger. Det er svært jevnt mellom 5. og 8. plass, der kun tre poeng skiller. Det er Stabæk, Røa og Kolbotn som kjemper om best mulig sluttplassering.

Mot de beste lagene har vi levert godt stort sett over hele sesongen. I de to siste kampene har vi vunnet mot Rosenborg og tapt mot Vålerenga, begge på bortebane. Det gir ekstra motivasjon inn mot Brann-kampen lørdag, der vi ønsker å fortsette med utviklingen vår og få et godt resultat.

Du kan støtte Rosa sløyfe-aksjonen på vår digitale innsamling her

Hvordan se kampen
Vi håper så mange som mulig tar turen til Kringsjå lørdag for å vise sin støtte til Rosa sløyfe, men også for å støtte oss til en viktig seier.

Billetter kjøpes på TicketCo.

Dette er rundens utvalgte TV-kamp på NRK1, der sendingen starter 14.45 med oppladning.

Vi sees på kamp!

Lyn - Brann, lørdag 19. oktober klokken 15.00 på Kringsjå kunstgress.

Annonse fra Toppserien: