Før kampen Trondheims-Ørn – Lyn

Det blir gøy å se stedet der alle gærningene kommer fra.

Trine Skjelstad Jensen. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 12. sep 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Etter forrige helges poengdeling mot Sandviken er jentene klare for å dra til Trondheim og gi trønderne en real kamp. Uken på treningsfeltet har vært bra, det er god stemning i laget og en gjeng med Lyn-jenter som gleder seg til kamp på lørdag.

Etter de tre siste møtene mellom Lyn og Trondheims-Ørn har det blitt to tap og en uavgjort, og etter et noe dårlig siste møte er Lyn klare for en seier på lørdag. Runa Lillegård er i scoringsform om dagen, og vi gleder oss til å se hvilken slagplan hun og resten av jentene har lagt for å gå seirende av Koteng Arena. Dette blir et artig oppgjør, og med noen trøndere i klubben som har mobilisert venner og familie slik at deler av tribunen vil være rød og hvit, blir det en ekstra artig kamp.

Backen Emilie Bølviken gleder seg veldig til kampen. -Vi har hatt bra progresjon gjennom høstsesongen og er i et godt spor om dagen. Med to gode prestasjoner mot VIF og Sandviken er vi klare for å revansjere vårens møte mot Trondheims-Ørn. For egen del har det vært gøy å starte alle kampene denne høstsesongen og håper jeg fortsetter å levere bra og hjelpe laget til å ta nye poeng. Det blir gøy å se stedet der alle gærningene kommer fra. Jeg har ikke vært i Trondheim før, og dere trøndere skryter fælt av stedet, så det blir artig, sier en munter Bølviken.

Den ene av gærningene fra Trøndelag, TSU Vebjørn Urdal, har vokst opp på Lade og gleder seg selvfølgelig ekstra til å komme tilbake det han mener er det beste stedet på jord. -Hvor ellers i Norge kan du finne en halvøy omgitt av sandstrender og på kvadratmeter vis med fotballbaner der det bor kun 6000 mennesker? Uttaler Urdal i ekstase. Vebjørn tar to fluer i en smekk og feirer 30-årsdag samme dag. Mange av bursdagsgjestene tar turen til Koteng Arena, og med koffertene fulle av Lyn-drakter sørger han for røde og hvite farger på tribunen.

Emilie Closs fikk dessverre en ny skade igjen på trening denne uken. Hun har ganske nylig jobbet seg tilbake fra ankelskade og operasjon, så dette er kjipt for både henne og resten av laget. Denne gangen var det kneet som fikk seg en trøkk. Vi håper Emilie er tilbake på banen raskest mulig.