Før kampen mot Kolbotn

Kom og støtt oss mot Kolbotn

Sikter mot topp 4. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Sist oppdatert: 16. jun 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Laget har så vidt rukket å komme hjem fra Tromsø, etter å ha sikret kvartfinaleplass i NM for første gang i Lyn Damers historie. Men nå er fokuset på siste kamp før sommerferien. For allerede på lørdag er ny kamp når Kolbotn kommer på besøk til OBOS Arena Kringsjå. Vårsesongens siste kamp – vi trenger all hjelp vi kan få fra tribuneplass! Denne kampen blir svært viktig. Billetter kjøpes her.

Kolbotn
Det drar seg til mot slutten av sesongen. Rett etter ferien skal det avgjøres med fire kamper. Dette kan fort være en nøkkelkamp for begge lag. Med kun 15 poeng igjen å spille om er det Kolbotn som har ekstra press på seg på lørdag. Før sesongen var Kolbotn spådd av mange til å utfordre LSK Kvinner om 4. plassen. Det har de forsåvidt fått rett i, men både Lyn og Stabæk har også meldt seg på for fullt. Før denne kampen er Kolbotn fem poeng bak oss og ligger på en 7. plass. Med Kolbotn-tap blir nok luken opp til 4. plassen for stor etter sommeren.

Onsdag slet Kolbotn seg videre i NM med 1-2 borte mot Medkila. I forrige Toppserie-runde slo de Avaldsnes greit på Karmøy, før de vant 2-1 hjemme mot LSK Kvinner. Runden før det igjen husker vi godt. Da tok vi en historisk seier på Sofiemyr stadion. Kan vi klare å slå Kolbotn to ganger denne sesongen?

Tipp resultatet og vær med i trekningen av billetter til første hjemmekamp etter ferien.

Lyn
Helgens 2-1 tap mot Stabæk gjorde at vi slapp lagene rett bak oss litt nærmere. Stabæk er poenget bak, men med én kamp mer spilt, LSK Kvinner tre poeng bak og lørdagens motstander er som nevnt fem poeng bak. De siste fem kampene blir svært spennende.

Tapet mot Stabæk ble rettet opp onsdag med cupseier mot TIL 2020. Da reiste laget seg etter at man først kom under 1-0. Spillerne beholdt roen og fortsatte planen sin til det til slutt endte 3-1. Det siste kvarteret satt Lyn på brekket og fikk hvilt flere spillere inn mot lørdagens kamp.

Iselin Sandnes Olsen er virkelig i scoringsform og scoret nok en gang. På under én måned har stopperen tre mål og Lyn har blitt et langt farligere dødballag. En annen som er i målform er Anna Nerland Aahjem som har scoret i de tre siste kampene og er klubbens toppscorer. Mot et til vanlig sterkt Kolbotn-forsvar kommer det godt med.

Dette er siste kamp før sommerferie for Lyn-damene og ingenting ville gjort sommeren mer komplett enn å avslutte vårsesongen med seier.

Hvordan se kampen
Kampen spilles hjemme på OBOS Arena Kringsjå førstkommende lørdag klokken 15.00. Vi trenger en siste mobilisering for å lage en god ramme rundt kampen. Forskjellen kan vippe kampen fra 0 til 3 poeng. Vi håper at DU tar turen. Billetter kjøper du her.

For våre supportere som bor utenfor Oslo, så kan kampes sees på direktesport.no.

Lyn – Kolbotn, lørdag klokken 15.00 på OBOS Arena Kringsjå.