Før kampen mot Brann

Hjemmekampene kommer tett og tredje kamp på Kringsjå i løpet av én uke står for tur. Lørdag ettermiddag er det Brann som gjester Oslo vest og vi håper å se deg på tribunen.

Det har vært et tett kampprogram denne våren, men nå går det snart mot ferie. To kamper gjenstår for vår del og lørdagens kamp blir siste mulighet til å se laget på Kringsjå før sommerferien.

Se Lyn - Brann på Kringsjå, billetter kjøpes her

Brann møtte vi på Stemmemyren i starten av årets sesong, da de tok farvel med sin gamle hjemmebane. Da endte det med 2-1 seier til bergenserne. Men vi skal ikke lengre tilbake enn et drøyt halvvår siden Brann ble slått på Kringsjå. Nå venter en ny spennende kamp lørdag klokken 15.30.

Brann
For første gang siden overgangen i vinter, kommer Anna Nerland Aahjem tilbake til sin gamle hjemmebane. I november spilte hun i Lyn-drakt og assisterte Tanja Myrseth i 3-2 seieren over Brann, men lørdag skal hun spille mot gamle lagvenninner.

Brann ligger på 3. plass i serien og er fem poeng bak 2. plassen, men med én kamp mindre spilt enn de to foran. De har vært ujevne denne sesongen, men allikevel har de tatt nok poeng til å være med i medaljekampen.

Norsk Tipping har bergensere som store favoritter før kampen, med kun 1.30 i odds på borteseier, mens det er hele 8.00 for hjemmeseier i skrivende øyeblikk.

De tok seg oppskriftsmessig til kvartfinalen i NM i midtuken, da de vant 4-0 borte mot Åsane. I Toppserien kommer de fra 3 seiere på de siste 5 kampene, der de sist hadde få problemer med å slå tabelljumbo Arna-Bjørnar hjemme på Brann Stadion.

Det er Aahjem (7 mål), Rakel Engesvik (6 mål) og Johanna Renmark (5 mål) som står for målene denne sesongen. Det gjelder å passe ekstra på de.

Billetter til kampen finner du her

Lyn
Vi er i god form om dagen og står med fem kamper uten tap, der fira av dem er vunnet (serie og cup). I midtuken vant vi mot Bodø/Glimt i NM etter Tunes-scoring på slutten, og bergenseren senket også Åsane forrige helg med sin 1-0 scoring der.

Før denne runden er det kun fem poeng opp til LSK Kvinner på 4. plass, mens det er syv poeng ned til Kolbotn på 8. plass. Få poeng kan utgjøre flere endringer før lagene tar sommerferie.

Fokuset ligger allikevel på gode prestasjoner, og det har vi fått levert mye av i det siste. Den energien håper vi laget tar med seg inn i helgens kamp mot Brann.

Hvordan se kampen
Dette er som nevnt siste kamp på Kringsjå før sommerferien, så vi håper dere som ikke har dratt bort enda, tar turen. Billetter kjøpes her.

Har du tatt ferie er det fortsatt gode muligheter for å se kampen. For Lyn - Brann er rundens hovedkamp på NRK1, der sendingen starter klokken 15.15. Kampstart er 15.30.

Vi ønsker velkommen til Kringsjå og til oppgjøret mellom Lyn og Brann, lørdag klokken 15.30.