Før kampen mot Avaldsnes

Blir det revansje fra i fjor?

Sist oppdatert: 29. jun 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Kampene kommer tett og det er klart for sesongens andre tur til vestlandet. Denne gangen går turen til Karmøy hvor en nok et tøft hjemmelag venter.

Som i forrige uke viser vi kampen på storskjerm på klubbhuset

Avaldsnes
Fjorårets bronsevinner har fått en svært tøff start på sesongen. De har møtt alle topp fire lagene, men som et lag som ønsker å være med helt i toppen og kjempe om det gjeveste, er det ikke godt nok å stå med null poeng mot rivalene. Årets første poeng kom i helgen hjemme mot Kolbotn. Da vant laget fra Karmøy 3-1 etter mål av Andre Norheim og to mål av Anna Langås Jøsendal. Med tre poeng så langt betyr det at de ligger på plassen under Lyn som har fire.

I vinter skjedde det litt på overgangsfronten for onsdagens hjemmelag. Flere spillere forlot klubben, deriblant den rutinerte spissen Elise Thorsnes. Men de har også forsterket i løpet av vinteren og våren. Den største overgangen er landslagsspissen Karina Sævik som ble fristilt fra Wolfsburg i Tyskland rett før seriestarten her hjemme.

Det blir også gjensyn med Jenny Røsholm Olsen som valgte å flytte vestover etter fjorårets sesong. Jenny var ute i hele fjorårssesongen med skade, men til tross for sin unge alder står hun med 85 kamper i verdens vakreste drakt. Det blir garantert et spesielt øyeblikk når hun møter klubben hun har spilt i siden hun var 14 år.

Lyn
I lørdagens kamp var Lyn kun et par minutter unna seier mot Stabæk, men Zara Jönsson sørget for at laget fra Bærum fikk med seg ett poeng. Det var tøft for alle, men har gitt Lyn-damene ekstra tenning inn mot onsdagens kamp.

Dette er tredje kamp på åtte dager, og det er ny hjemmekamp mot Kolbotn allerede på lørdag. Derfor blir det spennende å se om det blir noe rullering på laget eller om Stenvoll fortsetter med de samme fra sist. Stallen er ganske bred og alle er friske og raske, bortsett fra Emilie Bølviken, som vi forhåpentligvis snart ser igjen på banen.

Hvordan se kampen?
Kampen blir vist på klubbhuset på storskjerm og vi ønsker deg velkommen til å se den sammen med oss.
Som alltid er det en mulighet å se kampen på direktesport.no. Dørene er åpne fra 18.30.

Kampstart er onsdag klokken 19.00.