Før kampen: Lyn – LSK Kvinner

Les hva hovedtreneren har å si

Foto: Billybonkers

Sist oppdatert: 31. jul 2020 Skrevet av: Carl Gustav Borander

 

Det er klart for ny kamp på Kringsjå mot regjerende serie- og cupmester, LSK Kvinner.

Kanarifuglene leder årets toppserie, etter uavgjort mot Rosenborg i første kamper og 3 strake serie mot Sandviken, Røa og Klepp etter det. Det er Norges beste lag og et lag i meget god form som kommer til Oslo vest lørdag ettermiddag. I fjorårets oppgjør endte det 2-0 til LSK Kvinner etter to scoringer av Guro Reiten.

Det har vært store utskiftninger i årets LSK-tropp, der landslagsspillerne Guro Reiten, Cecilie Fiskerstrand, Ingrid Syrstad Engen, Synne Skinnes Hansen, Therese Sessy Åsland, Anja Sønstevold og Ingrid Moe Wold har forsvunnet ut, mens blant annet Andrea Wilmann (tidligere Lyn) og Mimmi Löfwenius (utlånt fra Lyn) har kommet inn.

For vår egen del stiller vi med full tropp, med unntak av at Emilie Bølviken er suspendert etter et rødt kort i hjemmekampen mot Kolbotn.

Hovedtrener Ole Johan Aas sier følgende før kampen mot LSK Kvinner: «Storfint besøk når serieleder og regjerende mester kommer på besøk til Kringsjå. Vi har åpenbart funnet en vei til poeng de siste to kampene via å slippe inn betydelig færre mål de to siste kontra de to første kampene. Det sporet akter vi å følge videre, og klarer vi det vet vi at vi har mer enn nok av offensive krefter til å skape sjanser og score mål mot alle i Toppserien. Vi føler vi var fullt på bølgelengde med LSK i generalprøven, men likevel ble det 0-3. Det blir spennende å se om vi har tatt store nok steg fra den gang til å ta poeng mot LSK i morgen. Vi kan love at vi skal gjøre vårt aller ypperste!»

Det er fortsatt noen få ledige billetter, så kjøp før det er for sent. Billetter finnes her

Møt opp og støtt jentene!