Før kampen: Fart-Lyn

-Vi angriper lørdagens kamp med lave skuldre og stor motivasjon.

VIlde Hasund mot Fart. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 16. aug 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Med 12. serierunde spilt i påsken er det to uker siden Lyn spilte Toppseriekamp, en kamp som endte med tap borte mot Sandviken. På lørdag reiser Lyn-jentene til Fartbana for å ta opp kampen om full pott på bortebane. Lyn serieåpnet mot Fart 23. mars, en kamp som måtte spilles i Telenor Arena grunnet store snømengder på Kringsjå kunstgress. Kampen endte uten mål og det ble poengdeling i Bærums storslåtte arena.

Fart ligger på 11. plass med 5 poeng. De har vunnet mot Stabæk og spilt uavgjort mot Lyn og Avaldsnes. Laget fra Hamar ligger på plassen under Lyn, men har betydelig færre poeng. Lyn har per dags dato 12 poeng, det samme som Trondheims-Ørn og Avaldsnes.

Lyn ser frem til å spille kamp igjen, de har forberedt seg godt inn mot helgen og reiser kamplystne til Hamar.

-Vi gleder oss til å reise til Fartbanen på lørdag og det som sies å være et av de beste hjemmepublikummene i Toppserien. Om det meste går etter vår plan får dessverre ikke disse så mye å juble for, men nok om Fart. Vi har trent godt etter forrige kamp mot Sandviken, og angriper lørdagens kamp med lave skuldre og stor motivasjon, sier hovedtrener Ole Johan Aas.

SPILLEBUSSEN GÅR FRA KRINGSJÅ LØRDAG KL: 11.30, OG VI HAR LEDIGE PLASSER OM NOEN KUNNE TENKE SEG Å BLI MED TIL HAMAR. RETUR CA. 17.15. Ta kontakt med markedsansvarlig Trine Mollan om du vil være med. Mail: mollan@lynfotball.no