Før kampen: Brann

Bli med på hjemkomstfesten!

Monica Nedgård Isaksen og Lyn nære å ta både ett og tre poeng mot LSK Kvinner i forrige hjemmekamp. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 25. apr 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Allerede på onsdag er det ny runde i Toppserien og vi har gleden av å invitere serieleder Brann og deg til hjemkomstfest på OBOS Arena Kringsjå. For vi skal endelig få spille på egen hjemmebane igjen. Baneproblemene er rettet opp i og godkjent av NFF til denne kampen.

Vi satser på fullt hus og en ordentlig fotballfest på årets første kamp på hjemmebane.

Brann
Alexander Straus sitt Brann har full pott så langt og 17-4 i målforskjell. De fortsetter der de slapp i fjorårssesongen som endte med seriegull. Da som Sandviken. For Sandviken ble en del av Brann fra nyttår og interessen rundt laget har økt betraktelig. På deres to første hjemmekamper har de et tilskuersnitt på 1050 tilskuere. Vi regner med at det kommer en del til OBOS Arena Kringsjå på onsdag også.

Bergenserne startet sesongen med å overkjøre Røa og Arna-Bjørnar med 5-2 og 7-0 i de to første. Deretter har det blitt jevnere mot deres utfordrere, LSK Kvinner og Rosenborg, og nå sist slet de seg til en 2-1 seier borte mot Stabæk. Får de de like tøft på Oslo vest onsdag?

Lyn
Tross en relativt god seriestart, så føler man litt på det at poengsummen kunne vært høyere. For innledningsvis har det vært mye positivt å ta med seg videre. 1-2-2 er formen på de fem første kampene. På «hjemmebane» har det vært stang ut så langt med to tap, men i lengre perioder har det vært gode prestasjoner. Lyn har tatt ledelsen i alle kamper i år så langt, bortsett fra helgens kamp mot Avaldsnes. Både Vålerenga og LSK Kvinner har følt på det å møte Lyn, og LSK Kvinner var svært heldige som stakk av med alle poengene på Grorud.

Nå er vi hjemme på Kringsjå, hvor vi kjenner omgivelsene svært godt. OBOS Arena Kringsjå er klar og Lyn-laget er klare.
Brann må sees på som en kjempefavoritt, men større mirakler har skjedd. I og med at LSK Kvinner kun tok ett poeng mot Røa i helgen, så er det fortsatt muligheter til å kjempe om en fjerdeplass. Men da må Brann slås.

Hvordan følge kampen

Det finnes ingen bedre steder å se Lyn – Brann enn på OBOS Arena Kringsjå onsdag kveld. Det er årets første ordentlige hjemmekamp og vi håper Lyn-folket kjenner sin besøkelsestid. Billetter til kampen kjøpes her.

Dørene åpner klokken 17.00. Her vil det være muligheter for å kjøpe Lyn-burger, samt mye annet godt i kiosken. Det blir også bilde-konkurranse før kamp for barn og unge. Etter kampen vil Lyn-spillerne dele ut fotballkort, samt mulighet for å få autograf og bilde med dine favorittspillere.

Har du absolutt ikke mulighet til å ta turen, så vises kampen på direktesport.no.

Vi ønsker velkommen til OBOS Arena Kringsjå onsdag klokken 18.00.