Før hjemmekampen mot Avaldsnes

Nå trenger vi deg som vår 12. spiller på tribunen

Anna Aahjem senket Avaldsnes sist. Her mot Arna-Bjørnar tidligere i år. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 03. sep 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Det er klart for en ny og spennende helg i Toppserien. Flere godbiter å få med seg, men det er selvfølgelig på Kringsjå det anbefales å være. Vi møter tabellnabo Avaldsnes som ligger på plassen over med tre poeng ned til oss. Et jevnt og morsomt oppgjør tror vi det blir.

Avaldsnes
Etter en veldig svak vårsesong har lørdagens bortelag funnet formen etter ferien. 2-2-0 på de siste fire kampene serien.

I våres var det Lyn som tok alle poengene da lagene møttes. Et sent mål av Anna Aahjem var nok til å ta med full pott tilbake til Oslo. I 2020 var den første kampen veldig åpen og målrik og endte med 5-2 til Avaldsnes, mens høstsesongens kamp var lang og kjedelig og endte 1-1.

På overgangsmarkedets siste dag denne uken forlot Avaldsnes-profilen Olaug Tvedten klubben til fordel for Vålerenga. Ut forsvinner også landslagsdebutant, Anna Jøsendal, etter sesongen. Hun har skrevet under for Rosenborg. Det må være surt for klubben fra Karmøy, som i fjor endte på bronseplass, men som kjempet til siste slutt om seriegullet.

Men selv om Tvedten har forsvunnet, så finnes det fortsatt mye kvalitet i dette laget. Nevnte Jøsendal er lagets toppscorer så langt med fem mål i Toppserien, i tillegg finner man spillere som Karina Sævik, Andrea Nordheim og keeper Victoria Esson, med flere.

Vi skulle gjerne ha sett Jenny Røsholm Olsen tilbake på banen på Kringsjå, men er ute med skade. Det er ikke umulig at hun blir å finne på tribunen.

Lyn
Borte mot Klepp røk nok en gang to poeng, da hjemmelaget utlignet kvarteret før slutt. Men det er bare tidsspørsmål før høstens første seier kommer. I de siste kampene har Lyn tidvis spilt meget godt og underholdene, og skapt mange sjanser. Dessverre har vi ikke vært effektive nok.

Mot Avaldsnes ønsker vi hjelp fra deg på tribunen. Gi oss den ekstra energien som skal til. Løft oss kampen ut. Hjemmepublikummet blir viktig nå mot slutten, så kjenn til besøkelsestid. Kringsjå kunstgress klokken 15.00!
Billetter kjøpes her.

Før kampstart vil det være en liten blomsterseremoni for 100-årsjubilanten Joanna Aalstad Bækkelund.
Se vårt intervju med Lyn-jenta her.

Hvordan se kampen?
Kampen ser du selvfølgelig på Kringsjå. Spillere og trenere oppfordrer til å ta turen og støtte fra tribuneplass.

Er du en av de som liker å se kampen hjemmefra, så har du mulighet til å se den på direktesport.no.

Lyn – Avaldsnes, lørdag 4. september klokken 15.00 på Kringsjå kunstgress.