FØR BORTEKAMPEN MOT LSK KVINNER

Etter 2-2 mot Arna-Bjørnar hjemme på Grorud Match på søndag er det nå klart for en liten svipptur til Romerike og LSK Hallen for et møte med LSK Kvinner.

LSK Kvinner
Laget fra Lillestrøm har hatt en god start på årets sesong i Toppserien og ligger for øyeblikket på en tredjeplass med 18 poeng. LSK kommer fra seire mot Åsane og Røa på de to siste kampene. I mai står de med to tap og to seire så langt.

I år er det en lang sesong, og det er fortsatt veldig mange poeng og spille om. LSK har 5 poeng opp til RBK på 2. plass og holder foreløpig Brann på 4 poengs avstand. Med 17 kamper igjen å spille har med andre ord laget fra Romerike fremdeles mye å spille for.

Kjøp billett til Lyn – Vålerenga på Ullevaal Stadion

Lyn
Etter en solid start på kampen mot AB sist hvor Kristin Holmen scoret etter 1 minutt mistet man etter hvert mye av taket på kampen. Vi inviterer AB tilbake i kampen og etter 66 minutter gikk bortelaget opp i en 2-1 ledelse. Lyn jaktet utligning og etter å ha kastet inn det som kan krype og gå av offensive spillere, fikk vi en utligning av Anna Aahjem etter 92 minutter. Kampen endte 2-2 mot laget fra Bergenstraktene.

Vi står dermed med 8 av 12 mulige poeng på hjemmebane i år.

Troppen nærmer seg skadefri og vi ser frem til en tøff kamp borte mot LSK.

Siste møte
Lyn og LSK Kvinner møttes i runde 6 og da fikk vi se et heltent Lyn-lag som tok kontroll på kampen fra start. Anna Aahjem satte to scoringer i etter 33 og 60 minutter og vi ledet 2-0 før Signe Holt Andrsen reduserte til 2-1 etter 77 minutter. Lyns ledelse var imidlertidig aldri truet og Anna Aahjem økte med sin tredje scoring for dagen til 3-1 etter 79 minutter på Grorud.