Før bortekampen mot Arna-Bjørnar

På lørdag avslutter vi sesongen med bortekamp mot Arna-Bjørnar og med poeng sikres 6. plassen.

Foto: Bildbyrån

Forrige helgs hjemmeseier mot Brann sørget for at vi tok et stort og langt steg mot 6. plassen. Røa tapte mot Avaldsnes som gjorde at vi passerte dem, men samtidig var det resultatet som gjorde at Arna-Bjørnar rykket ned.

Arna-Bjørnar
For Arna-Bjørnar har det vært en lang og tung sesong, og spesielt etter halvspilt sesong så de fortapte ut. Men så overrasket de plutselig med noen poeng her og der og tok seg forbi Avaldsnes, men tapte den viktige kampen mot nettopp Avaldsnes og ble passert igjen. Det har nå sendt dem ned til 1. divisjon.

At de allerede har rykket ned før vi kommer på besøk betyr langt fra at det blir noen enkel kamp. For bergenserne ønsker garantert å avslutte sesongen hjemme på beste måte. Arna-Bjørnar inviterer til sin siste kamp i Toppserien for denne gang med gratisbilletter til både hjemme- og bortesupportere.

Billetter kan hentes ut her.

Møtene med Arna-Bjørnar er tøffe og jevne oppgjør, men på de siste fem møtene er vi ubeseiret mot dem. To kamper er vunnet, mens tre har endt uavgjort. De to seierne er faktisk på Arna Idrettspark.

Lyn
En siste bortetur venter før sesongen er over. Etter å ha slått Bergens beste klubb pdd. hjemme på Kringsjå på søndag, så føles det litt ekstra godt å reise til nettopp Bergen denne helgen.

6. plass ligger i potten ved å ta poeng, og i og med at Røa og Åsane møtes, kan vi dårligste ende som nummer syv. Forskjellen på plassene er betydningsfulle i form av premiepenger, så å vinne 6. plassen er viktig for oss.

Tilbake fra start sist var Anna Nerland Aahjem som fikk 45 gode minutter. Der skaffet hun seg sin andre assist på drøyt 70 minutter over to kamper. Nå jakter hun toppscorer tittelen, der hun per nå er ett mål bak Vålerengas Olaug Tvedten.

Med i kamptroppen sist var også Ida Veseth Habbestad som har slitt med skader i hele år. Det er gledelig å ha den unge ballsikre midtbanespilleren tilbake.

Det blir en spennende seriefinale på lørdag 13.30.

Hvordan se kampen
Kampen spilles på Arna Idrettspark i Bergen og har gratis inngang. Er du i området er det hyggelig om du tar turen.

Reiser du ikke til Bergen, så går kampen på TV2 Play.

Arna-Bjørnar - Lyn, lørdag 16. november kl. 13.30 på Arna Idrettspark.