FØR ARNA-BJØRNAR-KAMPEN

 

Vi er nå ferdig med første tredjedel av sesongen og på søndag går vi i gang med andre del. Arna-Bjørnar er motstander og kommer til Grorud Match med kampstart klokken 15.00.

Arna-Bjørnar
Bergenserne har hatt en tøff start på sesongen og ligger sist i Toppserien med fire poeng. Kampene har variert veldig og det har resultatene også. I mai overrasket de alle, da de vant 2-1 borte mot byrival Brann, før de fikk bank borte mot Stabæk, men hentet seg inn igjen med 1-1 mot Røa nå sist.

I år er det en lang sesong, så det er fortsatt veldig mange poeng og spille om. Det er tre poeng opp til Åsane på kvalikplass og fire poeng til Avaldsnes på trygg plass. Med 18 kamper igjen å spille, så er det ingen grunn til å frykte tabellsituasjonen riktig enda.

Siden sist har det vært endringer i trenerteamet. Tidligere hovedtrener Bjarne Hagen har byttet stilling med assistenttrener Thomas Mørk.

Kjøp billett til Lyn – Vålerenga på Ullevaal Stadion

Lyn
Etter en sterkt time mot Vålerenga sist, så gikk det litt i oppløsning utover i 2. omgang. Det var veldig mye positivt å bygge videre på og man så mye fra hjemmeseieren mot LSK Kvinner i runden før.

På Grorud har «hjemmefordelen» kanskje begynt å vise seg. Den nevnte 3-1 seieren over LSK Kvinner for to uker siden var en av årsbeste i prestasjoner og på de tre siste hjemmekampene har laget tatt syv av ni poeng.

Etter en vårsesong med mye skader, så begynner det å nærme seg en skadefri tropp.

Siste møte
Lyn og Arna-Bjørnar møttes i runde 5 og da fikk vi se en heltent Lyn-lag som tok kontroll på kampen fra start. Josefine Birkelund headet inn sitt første mål i Lyn-drakten allerede etter fem minutter. 28 minutter ut i kampen utlignet Arna-Bjørnar ved Sofie Bjørnsen, før Anna Nerland Aahjem scoret to før pause. Andreomgangen var en kontrollert omgang der man sikret inn 3-1 seieren i Bergen. Se høydepunktene fra kampen her: (artikkelen fortsetter under videoen)

Hvordan følge kampen
Lyn – Arna-Bjørnar går på Grorud Match og vi håper du legger søndagsettermiddagen der. Det er meldt 23 grader og strålende vær, så her kan man fint nyte god fotball og godt vær. Billetter til kampen kjøpes her.

Kampen går også på TV2 Play, hvor tidligere Lyn-spiller, Maja Nordahl, kommenterer kampen.

Kampstart er 15.00 førstkommende søndag på Grorud Match.