FØR ÅRETS SISTE KAMP

 

Tiden flyr og vi har allerede kommet til årets siste kamp for 2022-sesongen. En sesong som har slått nye rekorder og tatt klubben et steg videre i riktig retning. På søndag klokken 13.00 ønsker vi alle å avslutte sesongen med stil. Vi ønsker å vinne sluttspillet og ikke minst gå ubeseiret gjennom det.

På søndag er det også viktigere ting enn fotball det handler om. Sammen med Coop og Kreftforeningen arrangerer vi nok en gang Rosa sløyfe-aksjon i forbindelse med en hjemmekamp. I fjor ble det svært vellykket på Kringsjå, og det ønsker vi å gjenta i år.
Dessverre får vi ikke spilt kampen hjemme på Kringsjå, men vi har allerede gode planer for et best mulig opplegg på Grorud. Kreftforeningen kommer sammen med våre gode samarbeidspartnere Coop og RørosBanken. Alle stiller med egne stands med giveaways og lykkejul.

Coop spanderer gratis pølser til alle barn inne på klubbhuset, der det også legges tilrette for å tegne plakater til kampen. Inngang for alle under 16 år er gratis og vi åpner dørene klokken 12.00. Vi håper å se så mange som mulig på kamp!

TIL2020
Søndagens motstander er TIL2020, hvor det blir et hyggelig gjensyn med Sofie Tunes. Tunes og TIL2020 slo sterkt tilbake i sluttspillet forrige runde, da de sendte Kolbotn ned til 1. divisjon. Det har satt Tromsøværingene i en langt bedre posisjon enn for noen runder siden, for før den siste runden befinner de seg på kvalikplass, to poeng over Avaldsnes på direkte nedrykk.

Med to poeng opp til sikker plass, der både LSK Kvinner og Røa befinner seg, så gir det muligheter til å sikre seg et opprykk til Toppserien 2023 med seier. John Arne Riise og Avaldsnes er helt avhengige av å vinne hjemme mot Røa for å ha en mulighet i det hele tatt, mens LSK Kvinner møter et allerede ferdig-opprykket Åsane.

Det blir en spennende siste serierunde for disse lagene!

Trykk på bildet og tipp resultatet for å være med i trekningen av en drakt.

Lyn
Spennende blir det også i toppen. Hvem går seirende ut av sluttspillet og blir nummer 5 i årets Toppserie?
Både vi og Arna-Bjørnar ligger på samme poengsum før siste serierunde, men bergenserne har syv mål bedre i målforskjell. Arna-Bjørnar møter allerede nedrykksklare Kolbotn, som kan spille helt uten press for første gang på lenge, og vi håper selvfølgelig tidligere Lyn-trener, Tresor Egholm, kan hjelpe med å ta poeng i den kampen.

Men hva som skjer i den kampen er egentlig helt uinteressant før kampslutt på søndag. Som vanlig har vi fullt fokus på oss selv og ønsker å levere best mulig selv. Stenvoll sitt lag kommer fra en komfortabel seier borte mot Åsane, der man så et Lyn-lag hadde god kontroll.

Skadelisten er fortsatt ganske lik som den har vært denne høsten, men sist var Miriam Vilnes Mjåseth tilbake med et innhopp. Det var hyggelig å se etter at angriperen hadde vært ute med skade i lang tid.

Hvordan se kampen
Rosa sløyfe-aksjon og årets siste kamp spilles på Grorud Arctic Match søndag klokken 13.00. Vi åpner dørene allerede klokken 12 med mange ulike aktiviteter. Alle barn under 16 år kommer inn gratis. Alle over 16 kan kjøpe billetter her.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Groruddalen for å hylle årets Lyn-lag. Dette unge Lyn-laget har prestert svært godt hele sesongen og nå jaktes en rekordplassering i Toppserien. Velkommen!

Lyn – TIL2020, søndag kl. 13 på Grorud Arctic Match