Fire spillere tatt ut til aldersbestemte landslag

Maria Kroken og tre andre Lyn-spillere er tatt ut på U16- og U15-landslaget.

Foto: Lyn / Thomas Nordeng

Denne uken ble troppene til U16- og U15-landslaget tatt ut og her har vi med fire spillere, som møtes til samling senere denne måneden.

Avtroppende trener for U16-landslaget, Bengt Sæternes, har tatt ut Maria Kroken til sin tropp som samles 16. - 21. september.

Maria Kroken kom fra Heming våren 2023 og har siden vært i a-troppen. Den talentfulle keeperen kan nå glede seg til en ny samling med U16-landslaget.

Se hele U16-uttaket her

Maia Melgård i treningskampen mot LSK Kvinner. Foto: Nicholas Noreng
Maia Melgård i treningskampen mot LSK Kvinner. Foto: Nicholas Noreng

U15-landslagstrener Elise Brotangen, som har 15 kamper for Lyn tidligere, har tatt ut tre Lyn-spillere til hennes tropp som samles 15. - 20. september. I løpet av oppholdet skal de også møte Sverige til privatlandskamp. Her spilles det to oppgjør mot våre naboer.

Fra oss er det Maia Melgård, Agnes Castberg Stølan og J17-spiller, Sandra Margrethe Halvorsen som skal få representere Norge.

Agnes og Sandra kom til klubben fra Kjelsås før årets sesong, mens Maia tidligere har spilt i Korsvoll.

Se hele U15-uttaket her

Kampene mot Sverige spilles slik:
17.09. Norge - Sverige kl 17:00, Jessheim Stadion
20.09. Norge - Sverige kl 15:00, Skjetten Stadion

Vi gratulerer alle våre fire spillere med uttaket og ønsker også å gratulere deres tidligere klubber! I tillegg ønsker vi å gratulerer vår gode samarbeidspartner, WANG, der Maria nettopp har startet på WANG Toppidrett, og Agnes på WANG Ung.

Annonse fra Toppserien: