– FINNES IKKE NOE BEDRE ENN Å SLÅ VÅLERENGA

 

Ordene er Kamilla Melgård sine. Hun er oppvokst i «Lyn-land» og gått gradene i Korsvoll før hun ble Lyn-spiller. Hun er fortsatt bare 17 år gammel, men har allerede blitt et hett navn. Spesielt backene i Toppserien får nok frysninger bare de hører navnet, for Melgård har gjort de aller fleste svimle.

I løpet av de tre neste ukene skal vi møte Vålerenga to ganger. 3. juni møter vi de på selveste Ullevaal Stadion. Her herjet herrelaget med de blå fra Oslo øst på hele 2000-tallet. 11 år etter siste byderby-kamp på Ullevaal Stadion er det endelig vår tur. Dette er en kamp du ikke vil miste! Billettsalget er allerede åpnet – kjøp billett til Ullevaal Stadion her.

Men allerede førstkommende søndag møter vi de borte på Intility Arena. Kamilla Melgård og Lyn-jentene gleder seg veldig! Ingenting føles bedre enn å slå Vålerenga. Mer om kampen kommer i morgen.

LFM er i gang med å ta tempen på spillergruppen før byderbyet på nasjonalarenaen. Her kan du lese saken deres om Kamilla, som er publisert på deres Facebook-sider:

FØR DERBYET PÅ ULLEVÅL
I anledning derbyet mot Vålerenga på Ullevål 3.juni kl.13:45 kommer vi til å ta tempen med daglige enquête med spillerne i tiden fremover. Vi håper å se hele Lyn-familien samle seg å mobilisere maks for å gi både seg selv og jentene en fantastisk opplevelse.
Billetter til kampen kjøpes her: https://lyndamer.no/billetter/

Navn: Kamilla Melgård
Alder: 17 (16.12.05)
Posisjon: Forsvar, Angrep
Draktnummer: 11
Tidligere klubber: Korsvoll

Lyn vs Vålerenga er på herresiden kjent som Norges råeste derby, og de siste årene har man sett tendenser til at noe er på gang med interessen for derbyet også på kvinnesiden. Hva har du å si til de som sitter på gjerde å lurer på om de skal ta turen til Ullevål 3.juni?
– Det kommer til å bli en kamp med trøkk, stemning og to lag som vil gi ALT for å vinne. Finnes ikke noe bedre enn å slå Vålerenga, så hadde vært kult og delt den gleden med andre Lyn fans.

Hvordan er stemningen i gruppen, er det noen spesielle følelser rundt å skulle spille by-derby på Ullevål?
– Å spille mot Vålerenga er alltid noe spesielt og derfor er det veldig veldig veldig gøy å få spille akkurat den kampen på Ullevål. Gjengen er veldig gira og gleder seg masse til kampen. Det blir garantert en opplevelse vi kommer til å huske.

Hvor mange tilskuere er det meste du har spilt for og hvor mange tror du kommer på Ullevål mot Vålerenga?
– Litt over 1000 tror jeg i Em kvalik, så hadde vært kult med mer enn det hvertfall! Det er mange som har lagt inn en ordentlig god innsats for at det skal bli en sykt kul kamp med gode rammer rundt og tilskuere, så jeg håper og tror på minst 3000!

Hvorfor slår Lyn Vålerenga på Ullevål?
– Vi fikk en litt tøff start på sesongen, med ikke helt de resultatene vi ønsket. Men vi har hevet oss og utvikler oss mer og mer for hver kamp. Kampen nå mot LSK viser at vi er på god vei og absolutt er gode nok til å gi Vålerenga en ordentlig tøff kamp. Med god støtte fra tribunen også er det absolutt en god mulighet for 3 poeng.

Hvem blir matchvinner?
– Aahjem, i den målformen hun er i nå! Bare å komme for å se feiringen hennes på Ullevål.

Billetter til Lyn – Vålerenga på Ullevaal Stadion kjøper du her.