ETTER KAMPEN: ÅRETS FØRSTE POENG

Etter to runder med 3-målstap så plukker vi endelig med oss et poeng i en av de tøffeste bortekampene for året. Sandviken er et av lagene som av mange er tippet til å kjempe om de gjeveste plassene i år og det var sikkert at dette ikke kom til å bli noen enkel kamp.

Kampen startet jevnt i banespillet, men Sandviken tar over kampen mer og mer, men Lyn-damene er heroiske i egen boks og rydder opp det som kommer av farlige skudd. Særlig fjorårets toppscorer i Toppserien, Kennya Cordner, kommer til noen store målsjanser som blir avverget. Rett før pause skal imidlertid scoringen komme, men i motsatt ende av banen. Camilla Linberg tar med seg ballen fremover og prøver seg på en Zidane-finte, men blir klippet ned på 17 meter. Frisparket tar hun naturligvis selv og det går som det ofte gjør når hun skyter frispark, nemlig oppe i krysset.

Ledelsen skal imidlertid ikke vare lenge, for etter 50 minutter slås det en feilpasning i eget forsvar som snappes opp av Kennya Cordner. Hun runder et utrusende Kirvil Odden og setter ballen pent i mål fra forholdsvis skrå vinkel. Etter dette fortsetter Sandviken å produsere sjanser, blant annet tidligere Lyn-spiller Vilde Hasund som skyter 1 meter over krysset, men kampen ebber ut til 1-1 til fortvilelse fra hjemmelaget og stor glede for bortelaget. Med det har vi sikret vårt første poeng for sesongen og vi tar sikte på flere når vi møter Kolbotn førstkommende lørdag.

Billettsalget åpner torsdag 09.00, vil du være sikret inngang bør du skaffe deg sesongkort via linken under:

Kjøp sesongkort

Stem på rundens mål her!

Se høydepunkter og kampfakta under:

Kampfakta

Sandviken 1 – 1 Lyn

Startellever: Kirvil Sundsfjord Odden, Emilie Bølviken, Trine Skjelstad Jensen, Iselin Sandnes Olsen, Emilie Closs, Una Søyland (Kristin Haugstad fra 81.), Cathinka Tandberg (Anna Aahjem fra 57.), Anna Palm (Sofie Tunes fra 62.), Selma Hernes (Hedda Foslie fra 81.), Camilla Linberg (Joanna Bækkelund fra 46.), Emma Godø.

45 min: 0-1 Camilla Linberg

50 min: 1-1 Kennya Cordner