Et spennende oppgjør

-akkurat nå ligger fokuset vårt på å prestere på søndag

Ole Johan Aas og Camilla Linberg. Foto: Marius Simensen, BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 11. okt 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

I helgen spilles 19. serierunde i Toppserien 2019 og sesonginnspurten er et faktum. Hele runden spilles egentlig på lørdag, men på grunn av at Kringsjå kunstgressbane fortsatt er en grusbane, er Lyns hjemmekamp flyttet til søndag på Grefsen stadion – en bane hvor Lyns damelag har spilt flest hjemmekamper denne sesongen. På motsatt banehalvdel står Arna-Bjørnar.

Forrige gang lagene møttes til kamp endte det med poengdeling og stillingen  1-1, scoring av Runa Lillegård og Milica Mijatovic.

Ulik poengfangst på de fire siste toppseriekampene

Sist runde i Toppserien ble spilt for to uker siden, hvor Lyn møtte Avaldsnes og Arna-Bjørnar møtte Sandviken. I de fire siste serierundene har Lyn fått med seg 4 poeng, seier mot Klepp, uavgjort mot Ørn og to tap mot Avaldsnes. Arna-Bjørnar har tatt 2 poeng med uavgjort mot Røa, tap mot Avaldsnes, tap mot Røa og uavgjort mot Stabæk. Laget fra Arna har ikke vunnet en Toppseriekamp siden de slo Kolbotn på Sofiemyr 17. august.

Kampen på søndag blir et spennende oppgjør, da det er to lag som kniver om å unngå kvalikplass. Lyn ligger på 10. plass med 18 poeng og Arna-Bjørnar ligger på 9. plass med 19 poeng.

Hovedtrener Ole Johan Aas gleder seg til kamp på søndag. -Det blir gøy med kamp etter nok en landslagspause. Vi har ristet av oss skuffelsen etter en godt under pari prestasjon borte mot Avaldsnes, og på treningsfeltet har prestasjonene sett meget habile ut. Vi gleder oss til å ta i mot AB til et spennende oppgjør på Grefsen, sier Aas. På spørsmål om hva han tenker om tabellsituasjonen sier han at vi får telle opp til slutt. -Akkurat nå ligger fokuset vårt på å prestere på søndag.

Kl. 18.00 spiller herrelaget kamp mot FK Tønsberg på Bislett stadion. Vi sater på at dette blir en bra Lyn-søndag.

Her kan du se høydepunktene fra forrige møte mellom Lyn og Arna-Bjørnar