Endelig tilbake på treningsfeltet

Men helgens treningskamp er avlyst

Endelig tilbake på feltet. Arkivfoto: Lyn Fotball Damer

Sist oppdatert: 03. feb 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Koronaen gir seg ikke og har den siste uken nok en gang vært en pest og en plage. Denne gangen er det den muterte versjonen som sørget for at Oslo og nabokommunene måtte stoppe opp.

Men i dag var vi endelig tilbake på treningsfeltet sammen. En helt vanlig proffdag ble det ikke, da vi følger et svært strengt smittevernsregime, men det var veldig godt for alle å være tilbake på Kringsjå. Det betyr at Tom Stenvoll og trenerteamet kan fortsette arbeidet med å få damene klare til sesongstarten i midten av mars.

Ingen treningskamp mot Hønefoss
Dessverre gjelder ikke smittevernsregime treningskamper. Den siste beskjeden fra NFF er at alle kamper til og med 7. februar må avlyses. Det vil si at vår planlagte treningskamp mot Hønefoss på lørdag er avlyst. Avlysningen løser vi ved å spille en internkamp istedet.

Kjøp sesongkort for 2021 på TicketCo

Monica Nedgård Isaksen er med videre. Foto: Lyn Fotball Damer

Isaksen med videre
I tillegg til å være tilbake i trening, så har vi enda en gledelig nyhet å komme med. Angrepsspilleren Monica Nedgård Isaksen skrev i forrige uke under på ny kontrakt med klubben og blir derfor med videre i Lyn-drakten. 17-åringen, fyller 18 senere i år, ble i fjor hentet opp til a-stallen, men var ute store deler av sesongen med skade. Men selvom om det ikke ble noen kamper i 2020, så har hun allerede rukket å debutere. Tilbake i 2019 startet hun på topp i cupkampen borte mot Amazon Grimstad, to måneder før hun fylte 16 år. I 2021 gleder vi oss til å se mer av den tidligere Fjellhamar-spilleren.