Drøbak Frogn – Lyn 2: 0-2 (0-2)

Bortekamp i 2. div mot Drøbak Frogn

Drøbak Frogn-Lyn2. Foto: Ingvar Graffer

Sist oppdatert: 27. mai 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Drøbak Frogn-Lyn2. Foto: Ingvar Graffer

2. divisjon har gått litt under radaren på vår hjemmeside, men med pause i Toppserien er det tid for å melde noe fra denne arenaen og. Ambisjonen for Lyn i 2. divisjon er at det skal være en god arena for spillere fra juniortroppen, samt for spillere fra A-troppen som trenger matching.

Søndagens bortekamp var mot poengløse Drøbak Frogn. Hjemmelaget er nyopprykket, og har slitt med å ta nivået i 2. divisjon, i allefall poengmessig. Første omgang så er det Lyn som styrer det meste, Tiril Haga er stadig vekk farlig på topp, men skåring blir det ikke før Zoe Austeng-Klein skjærer inn i 16 meteren og blir tatt, og straffe. Denne setter Anna Palm sikkert (bildet). Lyn fortsetter å styre butikken. På en corner fra nevnte Anna Palm så er Una Søyland høyest i feltet (bildet), og Lyn leder 0-2 til pause.

Drøbak Frogn – Lyn2. Foto: Ingvar Graffer

Hjemmelaget må har brukt pausen godt, for andre omgang er i lang tid hjemmelagets. De står høyere, vinner både duellene og andreballene. Mari Hasselknippe har hatt en flott sesong i Lynmålet, og har noen matchvinnerredninger også i dag. Lyn rir det hele av og får mot slutten av omgangen mer kontroll på kampen og skaper igjen farligheter, dog uten å score mål. 0-2 og borteseier blir fasit, og tre poeng blir med hjem til Kringsjå. Da ligger vi på andreplass på tabellen, riktignok med noen flere kamper spilt enn noen av de andre lagene.

Vi takker hjemmelaget for kampen, og fin fasilitering både med speaker og kiosktjeneste, og ca. 60 tilskuere koste seg i sola i Drøbak. Veldig hyggelig å se Ellinor Giske Bakken og Christine Thorvaldsen tilbake på banen etter lange skadeavbrekk.

Kampfakta:

0-1 Anna Palm (25 min, straffe)
0-2 Una Søyland (39 min)

Laget: Mari Hasselknippe, Maria Løseth, Ellinor Giske Bakken (46 Christine Thorvaldsen), Sofie Fagereng, Milla Lukassen (46 Martine Blekeli), Anna Palm, Zoe Austeng-Klein, Hanna Vik Simonsen, Tiril Haga, Una Søyland, Emilie Blikken.