Josefine Birkelund, Una Langkås og Maria Fink. Foto: Thomas Nordeng / Lyn Damer

Draktauksjon sammen med NorAuksjon

Sammen med NorAuksjon.no skal årets rosa drakter auksjoneres bort til Rosa sløyfe-aksjonen.

Det nærmer seg draktauksjon på de rosa draktene vi har spilt med i hele oktober, der hele summen vi får inn går til Rosa sløyfe-aksjonen. I år har vi fått med oss NorAuksjon.no som står for selve auksjonen. Med deres plattform vil de legge til rette for en enkel og trygg transaksjon både for deg og for oss.

Som tidligere år vil alle spillerne drakter selges, også de som har vært skadet. Det vil si at det er 28 drakter som legges ut i den kommende auksjonen.

I 2023 ble alle draktene solgt for totalt 34.400 kroner, en dobling fra samme auksjon i 2021, som var på 17.550 kroner. I år håper vi på å kunne slå fjorårets rekord. Alle pengene går til Rosa sløyfe-aksjonen.

Les mer om Rosa sløyfe her

Draktauksjonen starter senere denne uken og vil vare frem til 31. oktober. Når auksjonen er i gang, vil vi dele det i alle våre kanaler.

Hva er NorAuksjon
NorAuksjon.no er en auksjonsplattform hvor alle som ønsker å selge gjenstander eller objekter kan gjøre dette kostnadsfritt.

NorAuksjon ble etablert i 2024 og opplever betydelig vekst.

Vårt mål er å tilby et rimeligere alternativ på markedet sammenlignet med dagens løsninger.

I samarbeid med Lyn Fotball Damer håper vi at så mange som mulig vil bidra til Rosa sløyfe-aksjonen ved å kjøpe disse trøyene.

NorAuksjon.no donerer auksjonsgebyret som kjøperen betaler, til støtte til Rosa sløyfe-aksjonen.

Annonse fra Toppserien: