Kaptein, og etter hvert keeper, Karoline Krok-Eikefjord. Foto: Nicholas Noreng / Lyn Damer

Dominerte mot Stabæk

Rekruttene avsluttet sesongen med en komfortabel hjemmeseier mot Stabæk 2.

Arkivfoto: Nicholas Noreng

Regn et par timer før avspark, og strålende sol over tribunen under kamp denne høstdagen.

Lyn med et sterkt lag med flere spillere på vei tilbake fra skader og en Karoline Krok-Eikefjord i storform, som med hattrick sørget for å bli rekruttlagets toppscorer med sine åtte mål.

Kleppes jenter tar tak i tingene fra start og får uttelling allerede etter ni minutter når en for dagen ekstremt god Ida Habbestad ble dratt ned i feltet å skaffet straffe – den blir tatt av Karoline Krok-Eikefjord som via keeper sikret 1-0.

Utover omgangen blir nok vi noe nonchalante i pasningsspillet, men en god inngripen av Una Langkås i en 1vs1 situasjon etter halvtimen, sørget for at vi fortsatte å holde nullen.

Obligatorisk seiersselfie etter seier i sesongens siste kamp. Foto: Lyn Damer

Like før pause kommer Krok-Eikefjord fri ute på venstrekanten og curler ballen vakkert i motsatt kryss til 2-0.

Etter hvilen får Selma Hernes seg et kakk på ankelen, og gikk av til fordel for Kaja Lyngstad.

I det kampen var i ferd med å dø ut når Bærumsjenta Krok-Eikefjord bestemte seg for at hun ønsket å avslutte rekruttsesongen med et hattrick. Hun får ballen litt på siden å smeller til knallhardt nede i nærmeste hjørnet til 3-0.

Dermed avslutter rekruttlaget sesongen på best mulig måte, som sørger for at vi ender på en sterk 4. plass i 2. divisjon avdeling 1.