– Det var gøy å endelig score

Anna Palm scoret sine to første mål

Anna Palm nærmer seg 100 Lyn-kamper. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 11. mai 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Søndag spilte Anna Palm sin 92. kamp for A-laget og scoret sine to første mål. Det er drøyt fem og et halvt år siden hun debuterte mot Raufoss i 1. divisjon, etter overgangen fra Stoppen.

Mot Røa i helgen benyttet hun sjansen til å vise seg ordentlig godt frem. Dette var Palm sin andre kamp fra start og hun har gjort det svært vanskelig for trener Tom Stenvoll, som nå må velge mellom henne og vingbackkonkurrent Kamilla Melgård til de kommende kampene. Mot Røa ble det to mål, smultring, seier, plass på rundens lag og nominasjon for rundens mål for Anna Palm.

«Det føltes veldig bra», sier Anna på spørsmål om hvordan det føltes med seier, scoringer og plass på rundens lag i Toppserien.

«Jeg har hatt mange fine sesonger i Lyn. Det var gøy å endelig score, og at mine to første mål avgjorde en kamp som ga oss tre poeng og delt 4. plass på tabellen», fortsetter 22-åringen.

Stem på rundens mål, der blant annet Palm sitt siste mål er nominert

Seieren tok oss opp på 5. plass, á poeng med LSK Kvinner på 4. plass og Stabæk like bak oss. Så langt har Palm og Lyn gjort ekspertenes tabelltips til skamme. De aller fleste har spådd klubben godt på nedre halvdel. Ser man på prestasjonene har det vært veldig mye bra så langt, spesielt mot de beste lagene i Toppserien, og i de få kampene vi ikke har vært helt fornøyde med oss selv, så har det ofte endt med poeng. I fjor endte de samme kampene uten poeng og stort sett med ettmålstap, selvom man var på høyde med de aller fleste motstanderne.

«Som lag jobber vi hele tiden med å ta nye steg og bli bedre. At vi ser en utvikling fra i fjor viser at jobben vi legger ned gir resultater, og det gir oss motivasjon til å fortsette.» sier Palm.

«Vi har vist at vi kan spille bra og jevnt mot alle lagene vi møter. Vi kommer til å fortsette å krige for å ta flest mulig poeng!» avslutter tomålscoreren.

Vi gratulerer Anna med sine to første mål, plass på rundens lag og selvfølgelig lykke til i rundens mål-kåringen.

Anna Palm kronet runden med å bli med på rundens lag. Foto: NTB / Toppserien

Se de tre nominerte målene til rundens mål her: Stem på rundens mål her