DET ER KLART FOR BYDERBY IGJEN

 

På søndag smeller det når vest møter øst, Lyn mot Vålerenga, talenter mot kjøpeklubb. Det er klart for byderby i hovedstaden. Dette blir en god smakebit på det som venter på Ullevaal Stadion 3. juni.

Byderbyet har de siste årene vokst til å bli mer og mer intense og spennende, slik man husker oppgjørene mellom herrelagene tilbake på 2000-tallet. Vålerenga leder statistikken ganske klart innbyrdes, men de to gangene vi har vunnet, har det smakt ekstra deilig. Den følelsen smakte vi på sist i november 2020, så nå er det på tide å få kjenne på den følelsen igjen.

Vålerenga
De blå fra Oslo øst er blant favorittene til å vinne Toppserien i år og har startet godt innledningsvis. De har fortsatt tilgode å tape denne sesongen og står med 23 poeng på 9 kamper, etter at de snudde 0-1 til 2-1 på onsdag hjemme mot Røa.

Laget har scoret bra med mål så langt og særlig Karina Sævik (8 mål på 9 kamper) og Olaug Tvedten (5 mål på 9 kamper) har levert mange målpoeng. Dejana Stefanovic, som «alltid» scoret mot oss har forlatt klubben og landet, og spiller nå i Brighton.

Inn dørene har Felicia Rogic (Eskilstuna United DFF), Linn Vickius (Eskildstuna United), Allison Abbe (AIK) ogLaura Guldbjerg Pedersen (Købe) kommet.

Kjøp billett til Lyn – Vålerenga på Ullevaal Stadion 3. juni

Lyn
Anna Nerland Aahjem tok over tronen som toppscorer i serien med sitt 6, 7 og 8. mål mot LSK Kvinner sist. Naturligvis var det 23-åringen de fleste snakket om etter kampen, men seieren var en ekte lagseier. En meget god kamp fra Lyn-damene som vant veldig fortjent. Denne energien tar vi med oss inn i søndagens byderby, der Lyn-damene har veldig lyst til å overraske.

Hvordan følge kampen
Det er klart for ny TV-kamp, men vi håper du tar turen til Intility for å støtte laget fra tribuneplass. Det er meldt godt vær og 21 grader, så smør deg godt og bli med østover.

Billetter kjøpes på TicketCo. Bortesupportere benytter inngang 9.

For deg som ikke har mulighet til å ta turen på søndag, så går kampen på TV2 Sport 1.

Vålerenga – Lyn, søndag klokken 15.00, Intility Arena.