Corneliussen med utmerkelse fra SFK LYN

Nils-Martin Corneliussen har fått tildelt Diplom av SFK LYN. Her mottar han beviset av styreleder i SFK LYN, Benedicte Stiff. Foto: Leander Falkenberg

Sist oppdatert: 10. mar 2023 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Nils-Martin Corneliussen er på mange måter et hjerte i Lyn Fotball Damer. Han var med å starte opp kvinnesatsingen i klubben, da satsningen startet med LYN/KOLL i 2008. Året etter ble navnet som kjent Lyn Fotball Damer og starten på denne fantastiske reisen klubben har hatt de siste 14 årene.

Corneliussen har vært med i samtlige år og er fortsatt en del av støtteapparatet. Han er en person som trives best i kulissene, men alle vi som har, eller fortsatt jobber med han vet at han er uvurderlig. Han har hatt mange ulike roller opp igjennom, men de siste årene har han vært lagleder. Ingen har mer kontroll på reiser, utstyr og slike ting enn han og vi vet virkelig ikke hva vi skulle gjort uten han. Dette er en jobb han gjør ved siden av en fulltidsjobb, som ikke gjør det mindre imponerende.

Nils-Martin Corneliussen med Diplom fra SFK LYN. Foto: Leander Falkenberg

Diplom fra SFK LYN
Tilbake i 2021 ble han tildelt klubbens ærefulle Diplom for sitt engasjement for klubben i mange år. I går, 9. mars, var han invitert til årsmøte i Ski- og Fotballklubben LYN, hvor han endelig fikk utdelt beviset. I Lyn er disse utdelingene store og betydningsfulle. Det er tre utmerkelsers som deles ut: Æresmedlem, Hederstegn og Diplom.

At Nils-Martin Corneliussen mottok sitt Diplom er ikke annet enn fullt fortjent og vi i Lyn Fotball Damer er svært stolte av å ha han hos oss. Her er utvalgets begrunnelse:

«Nils-Martin Corneliussen – LYN Fotball
Nils-Martin har vært materialforvalter og oppmann for damelaget i årevis uten særlig kompensasjon. Uvurderlig for enhver trener som har ledet jentene.»

Vi gratulerer Nils-Martin masse med utmerkelsen!

Kleven og Graham Hansen fikk også utmerkelsen
Tidligere hovedtrener, Glenn Kleven, og tidligere Lyn-spiller og Lyn-ikon, Caroline Graham Hansen, mottok også Diplom fra SFK LYN.

Kleven tok oss til Toppserien og har vært med å utviklet mange Lyn-spillere som nå vi ser på landslaget.
Graham Hansen står uten noen kamper for oss, men allikevel er Caroline en ekte Lyn-jente som vi håper å kunne se i Lyn-drakt en gang i fremtiden.

Vi gratulerer begge to med meget fortjente utmerkelser!