Coop er med videre

Lyn Fotball og Coop fortsetter samarbeidet i 2024.

Det var to fornøyde parter som signerte på en ny avtale i forrige uke. Som en av klubbens hovedpartnere, skal Coop pryde ryggen på drakten også i 2024.

Coop har vært inne i Lyn Fotball siden 2021, men allerede fra 2019 var de inne med Coop Vegetardag. Forholdet til klubben strekker seg lengre enn det, for tilbake i 2008 var de inne hos herrelaget etter oppkjøpet av Smart Club.

Nå er vi svært glade for at samarbeidet forlenges med ytterligere ett år. De siste årene har Coop blant annet vært med på å skape svært gode rammer rundt Rosa sløyfe-kampene, der de har sponset rosa drakter og vært med på å skape gode rammer rundt kampene. Mer av dette blir det også i år og det gleder vi oss til.

– Vi er glade for å ha landet ny avtale med Coop. Akkurat som i et lag er det positivt med kontinuitet, og det får vi absolutt med Coop som har vært med oss i flere år allerede, sier markedssjef i Lyn Fotball Damer, Carl Gustav Borander.

Også markedssjef i Coop Øst, Alexander Gustavsen, er glad for å forlenge med Lyn.

– Vi har vært sponsor av kvinnene hos Lyn Fotball siden 2021 og synes det var riktig å forlenge denne avtalen ett år til, siden den opprinnelige avtalen gikk ut allerede i 2023, sier Gustavsen og fortsetter;

– Vi har siden oppstart av samarbeidet hatt fokus på å utjevne kjønnsforskjellene i toppidretten. Et av Coop sine sterke drivere er fokuset på #likemuligheter, som vi ønsket å videreføre i samarbeidet med jentene i Lyn. Det er gøy å være sponsor av toppidrettsutøvere med et så sterkt engasjement i alt de gjør og som ønsker å gjøre en forskjell, noe vi støtter opp om. Vi har blant annet hatt et veldig godt samarbeid i flere år om Rosa sløyfe-kampen med rosa draktsett, som vi selvfølgelig også vil videreføre i 2024. I tillegg håper vi at vi sammen kan få til enda flere tiltak som er med på å utgjøre en forskjell og sette damefotball på kartet.

Og mer skal det bli. Sammen har vi lagt gode planer for sesongen, både i form av arrangementer og utenfor kamp.

Vi gleder oss veldig til å fortsette det gode samarbeidet med Coop!