Bli bedre kjent med: Cornelia Fladberg

Vi fortsetter på vår nye "Bli bedre kjent med"-serie og denne gangen er det Cornelia Fladberg som vi blir bedre kjent med. Se hele intervjuet i videoen nederst.

Foto: Kladd.no / Lars Opstad

I vinter signerte Cornelia Remme Fladberg ny ettårskontrakt og er i år inne i sitt tredje år i klubben, etter overgangen fra Stabæk i 2022. Her trives 23-åringen veldig godt og gleder seg til en god sesong i Lyn-drakten.

– Jeg følte meg godt tatt i mot med en gang jeg kom til Lyn. Det er en fin gjeng og fine folk rundt på klubbhuset, så jeg har egentlig trivdes fra dag 1, sier hun til Lyn-TV.

Hun skryter veldig av det nye trenerteamet som har kommet inn med masse ny energi og hun tror laget bare blir bedre.

– Jeg liker det nye trenerteamet og den nye energien de har kommet med. Jeg føler vi har fått et boost. Kvaliteten er høyere og vi er bedre enn det vi var i fjor, så jeg synes det har vært veldig gøy så langt, fortsetter Fladberg.

Cornelia Fladberg mot Vålerenga på Ullevaal Stadion i fjor. Foto: Kladd.no / Lars Opstad
Cornelia Fladberg mot Vålerenga på Ullevaal Stadion i fjor. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Gleder seg til hatoppgjør
Cornelia er fra Mysen i Østfold, men har i løpet av sin tid i Lyn blitt veldig glad i klubben. Med et Lyn-hjerte følger også hatforholdet til byrival Vålerenga. Det har vokst på henne og er nå en av de kampene hun gleder seg mest til hver sesong.

– Når man kommer til Lyn er det disse oppgjørene man merker betyr mest, og det bygges så gode rammer rundt, blant annet den Ullevaal-kampen vi spilte (i 2023). Det er noe rart ved det, men det er noe ekstra rundt de kampene der. Også litt fordi vi er litt dårligere rustet økomisk og sånn enn Vålerenga, så det å kunne bite godt fra seg som underdogs og vise at vi er gode, trigger meg veldig, sier Fladberg med et lurt smil om munnen.

Hun kunne gjerne tenkt seg tre seiere mot erkerivalen denne sesongen.

– Vi skal jobbe ekstra hardt for å få til det, sier hun med et glimt i øyet.

Fladberg og resten av Lyn-laget skal selvfølgelig på herrelagets byderby på et fullsatt Ullevaal Stadion 20. april for å støtte de i OBOS-ligaen.

Se hele intervjuet med Cornelia her: