Bli bedre kjent med: årets kaptein

Det er endelig seriestart og vi lader opp til kamp med et intervju med årets kaptein, Kirvil Odden Sundsfjord.

Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Vi har gleden av å presentere årets kapteinsteam for 2024-sesongen. Kirvil Odden Sundsfjord er valgt som årets kaptein, og med seg i teamet får hun med seg fjorårets kaptein, Emilie Raaum Closs, Kristin Holmen og Anna Palm. Til sammen har de nesten 400 kamper for klubben.

– Disse fire komplimenterer hverandre veldig godt, med noen verbale ledere og andre mer stille ledere. Felles for de alle er at de setter Lyn og laget først og ønsker at vi skal ta steg sammen, sier Joakim Dragsten.

Kirvil var også kaptein før hun ble solgt til Italia i sin første periode i klubben. At hun nå ble valgt til kaptein igjen begrunner Dragsten slik.

– Kirvil er en solid og stabil person for alle i gruppa. Ekstremt omtenksom og en vinnerskalle som pusher og stiller krav til alle rundt seg, egenskaper vi får godt nytte av alle sammen. Det er mange gode kandidater til kapteinsteamet i år, men vi er svært fornøyde med de fire som er valgt er klare for oppgaven.

Kjøp sesongkort til årets sesong her

– Stor tillit å få
Selv gleder den rutinerte keeperen seg veldig til å komme i gang med tellende kamper og kjempe om poeng. Hun synes det er stort å få være kaptein nok en gang.

– Det er jo en stor tillit å få ha kapteinsbindet på armen, så det er veldig stort. Gleder meg veldig til å ta fatt på de kampene og arbeidsoppgavene som hører med, sier Kirvil til LynTV.

Hun er godt fornøyd med å ha fått med seg et team som utfyller hverandre godt og som ikke minst kjenner klubben godt.

– Det er veldig fint. Hele gjengen synes jeg er veldig fin, sånn over all, hele spillegruppa. Så er det fint å ha med seg de man har med seg i kapteinsteamet, med spillere som kjenner til både klubben og laget, og som tar i et tak ekstra på hver sine måter. Vi utfyller hverandre på en god måte, så tror det blir bra.

Se hele intervjuet med sisteskansen under.