Billettinfo før Stabæk-kampen

Byggingen fortsetter rundt området og nok en gang flyttes inngangen.

Foto: BillyBonkers

Byggingen i studentbyen har satt sitt preg på området vårt i en stund nå og spesielt det siste året har tilgangen til anlegget vårt vært begrenset, som har gjort at det har blitt endringer nå og da.

Nå ser man endelig enden av tunellen og spesielt arbeidene akkurat rundt vårt området går mot slutten. Allikevel gjenstår det litt og frem mot sommeren er det gangveien forbi våre baner som utbedres.

Fremover jobbes det med delen bak tribunen, som gjør at ankomsten må endres på nytt. Inngangen til kampen mot Stabæk vil finne sted ved siden av Brustad Bua, på hjørnet mellom klubbhuset og tribunen.

GS - Fase 2 LYN.jpg
Inngang for publikum skjer via rød linje. Foto: Skjermdump fra entrepreneur

Ankomst
Siden gangveien er stengt fra nordsiden, så vil eneste vei til inngangen være gjennom studentbyen eller fra Nordberg skole. Det vil ikke være mulig å gå inn på tribunen fra snuplassen nederst i Olav M. Troviks vei som sist.

Parkering
Det er svært begrenset med parkeringsplasser nært banen, så vi anbefaler å komme på kamp via kollektiv. Må du benytte bil er det gratis gateparkering langs Olav M. Troviks vei, gratis parkering ved Sognsvann eller evt. mot betaling ved NiH eller SiO sine parkeringsplasser. Det tar maks 5 minutter å gå til banen fra de ulike parkeringene.

Billetter
Årets billettpriser er uendret fra i fjor og er som følgende:

Voksen 130 kroner
Student / Honnør / Bastionen 65 kroner
Barn 50 kroner

Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd gjennom TicketCo, for på kamp dag vil det kun være mulig å kjøpe billett med VIPPS.

Bortesupportere
Stabæk-supportere vil tildeles eget felt lengst nord på tribunen (feltet lengst bort fra inngangen).
Inngang er den samme som for alle andre.

Kiosk og toalletter finnes ved klubbhuset.