Besøk på MOT-stand under Norway Cup

Lyn Damer besøkte standen til MOT på Ekebergsletta i dag

Dagens forbilde Runa Aarmo

Sist oppdatert: 30. jul 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Lyn Damer er ett av MOTs ambassadørlag, noe vi er veldig stolte av. MOT samarbeider med norske topplag for å påvirke spillerne til å være gode forbilder og rollemodeller. Lagene spiller med MOT på ryggen for å synliggjøre og påminne ungdom om MOT sitt budskap.

I dag fikk Lyn Damer gleden av å være på MOT sin stand under Norway Cup for å hilse på barn og ungdommer som kom forbi. På tross av litt regn og vind møtte vi mange glade og positive barn, unge og voksne. Det var konkurranser, ansiktsmaling og hyggelige samtaler.

Hver dag under Norway Cup kårer MOT dagens forbilde -en spiller som utmerker seg godt ved å heie på andre, være positiv og få fram det beste i laget sitt, selv om det kanskje butter litt imot. I dag var Runa Lillegård og Emilie Bølviken med i juryen. Emilie har selv fått denne utmerkelsen for noen år siden under Norway Cup, så det var veldig hyggelig at hun var med på å dele ut prisen til noen andre i dag. Runa Aarmo fra Hållingen J17 ble kåret til dagens forbilde, etter at laget hennes tapte kampen mot Clausenengen FK.

Emilie Bølviken og Runa Lillegård ser på J17-kampen mellom Hållingen og Clausenengen FK
Dagens forbilde Runa Aarmo

 

Tusen takk for en flott dag på Norway Cup sammen med MOT. Vi ønsker alle sammen lykke til videre i Norway Cup. Husk dette under cupen: Ha MOT til å bry deg:

  • Skape godfølelsen hos andre
  • Vise respekt
  • Vise kjærlighet
  • Vise omsorg for de som er utenfor