Årets spiller blant supporterne er….

Camilla Linberg kåret til årets spiller av supporterne. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 16. des 2020 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Sent i forrige uke spurte vi dere supportere om å stemme frem årets beste spiller. I natt stengte vi for nye stemmer og nå er resultatet klart. Det ble veldig jevnt blant topp tre og kun få stemmer skiller 1. og 2. plassen.

Som en hvilken som helst annen kåring, så starter vi med 3. plassen. Med 20,75% av stemmene deles 3. plassen ut til Rødberg’s store datter, Emilie Bølviken. Fra sin høyrebackposisjon har 20-åringen ofte hatt motstandernes venstrekanter i lommen. Det er ingen tvil om at Emilie har tatt store steg i årets sesong og blitt en leder ute på banen. Av dere er Emilie stemt frem på en klar 3. plass.

På 2. andreplass har dere stemt frem sisteskansen Kirvil Odden Sundsfjord. Kirvil kom til klubben fra Røa rett før sesongstart i år, da Karen Oline Sneve var langttidsskadd. Bortsett fra serieåpningen, som Mari Hasseknippe stod, har Kirvil stått fast i buret og levert solid. Som lagets eldste, som 28 år, har hun kommet med masse god erfaring inn i en ellers svært ung gruppe.
Med 24.53% av deres stemmer får Kirvil 2. plass.

I fotballen er de gjeveste kåringene de du får av de som følger laget i tykt og tynt – supporterne.
Med hele 30% av stemmene har dere stemt frem Camilla Linberg som årets spiller for 2020! Camilla ble lagets toppscorer med 9 mål, samt at hun har vært nest sist på flere av Lyns scoringer i årets Toppserie. Etter et fantastisk år i Lyn-drakten er det ingenting å si på at publikumsyndlingen vinner supporternes Årets spiller-kåring.

«Det er selvfølgelig veldig stas å bli stemt frem av supporterne, det betyr mye meg», sier Camilla da hun får vite at hun har vunnet kåringen.

På spørsmålet om hvor høyt hun plasserer denne kåringen sier driblefanten; «Det er gjevt å bli stemt frem som årets spiller blant supporterne og det er noe jeg er veldig stolt av. Jeg gir alltid mitt beste for klubben og ønsker å underholde publikum og supporterne våre, så det er hyggelig å få denne utnevnelsen.»

«Jeg ønsker å takke alle Lyn-supporterne for støtten gjennom tykt og tynt. Det er en berg-og-dalbane å holde med et lag som kjemper i bunnstriden. I år har det vært spesielt, og jeg takker for all støtten dere har vist Lyn, enten bak en skjerm eller live på Kringsjå!», avslutter Camilla.

Vi gratulerer så mye!