ANGRIPER FORLENGER

 

Det har vist seg å bli en svært hyggelige førjulstid på Kringsjå i år. Ser man bort fra at banene nærmest står tomme og de aller fleste har hjemmekontor på grunn av pandemien, så jobbes det godt inn mot neste sesong. Tidligere i dag signerte Miriam Mjåseth en treårskontrakt og nå kan vi presentere en re-signering vi har stor tro på i 2022.

Anna Nerland Aahjem har vist god utvikling siden hun kom fra Hødd høsten 2019, og ble i år klubbens toppscorer. Nå har hun forlenget kontrakten med to år.

«Jeg føler Lyn er det beste stedet for meg for øyeblikket. Det er en spennende klubb og en bra spillergruppe. Jeg trives veldig godt her og gleder meg egentlig bare til fortsettelsen.» sier Aahjem til lyndamer.no.

Tom Stenvoll er godt fornøyd med at Anna er med videre:

«Anna er en rask og målfarlig spiss som har kjempet hardt i Lyn i to sesonger. Vi er kjempeglade for at hun nå har valgt å re-signere for Lyn i to nye sesonger. Anna har utvilsomt noen ferdigheter som er ekstreme, og er et fantastisk menneske som vi liker godt. Hun passer perfekt inn hos oss. Vi gleder oss til årene som kommer sammen med Aahjem!»

Anna Nerland Aahjem er Lyn-spiller også de to neste årene. Foto: Lyn Damer

Hovedpersonen selv legger ikke skjul på at hun drømmer å spille i Europa i fremtiden:

«Jeg har lyst til å utvikle meg best mulig på sikt. Drømmen er å ta steget ut i Europa, enten med Lyn eller i en klubb i utlandet. Alle drømmer vel om å vinne ligatittel, spille i Champions League og få sjansen på landslaget, det samme gjelder for meg.»

Det personlige målet for 2022 er å kjempe seg til flere kamper fra start og hjelpe laget til å ta flere poeng.

«Selvfølgelig ønsker jeg å starte hver kamp og jeg skal gjøre alt jeg kan for å gjøre meg fortjent til det. Jeg føler jeg har mye å gi.» fortsetter 21-åringen.

«Som klubb tror jeg vi kommer til å ta flere steg neste år, og vi ønsker å klatre så høyt opp som mulig. Vi ønsker å kjempe om 5. plassen. Med neste års nye serieoppsett blir det gode muligheter.» avslutter Aahjem.

Vi er svært glade for at Anna har forlenget og gleder oss til flere jubelscener i 2022.