– Ambisjoner om å spille for Barcelona

Kamilla Melgård binder seg til sommeren 2024

To fornøyde etter å ha forlenget kontrakten til Kamilla. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 02. nov 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Korsvoll-jenta Kamilla Melgård har ikke fylt 16 år enda, men har allerede fått 8 innhopp i Toppserien og én fra start i cupen. Hun var bare 15 år, 5 måneder og 11 dager gammel da hun ble byttet inn i hjemmekampen mot Klepp. Noen få runder senere, i TV-kampen mot Rosenborg, kom hun inn fra benken og tidvis holdt lekestue med backene til serietoeren.

Det er ingen tvil om at det er et stort talent hos Kamilla, som fyller 16 år i desember. Nå har hun valgt å signere på en 2,5 års avtale med Lyn.

– Jeg har valgt å fornye med Lyn fordi jeg mener jeg vil utvikle meg her. Vi har et bra miljø i gruppa og alle kommer på hver trening med et samlet mål om å bli bedre, sier hovedpersonen om kontraktsforlengelsen.

Hun legger ikke skjul på at hennes første sesong som a-lagsspiller har gjort henne godt.

– Mitt første år som a-lagspiller har vært veldig bra. Jeg har blitt tatt veldig godt i mot av spillere og trenere. Det er bra nivå og man får pushet seg på treninger. Det har også vært veldig gøy og lærerikt med kamperfaring i Toppserien. Man får gode referanser og det er en motivasjon til å fortsette å jobbe på og utvikle seg.

Tom Stenvoll er veldig fornøyd med at Kamilla har valgt å utvikle seg videre i Lyn.

– Vi er glade for at et av de største talentene i norsk fotball har lyst til ta stegene videre i Lyn. Det er et fantastisk ærefullt og spennende oppdrag og kunne forvalte disse gode ferdighetene til Kamilla videre fremover i årene som kommer.

Kantspilleren har vært fast i troppen til J16-landslaget i år og har gjort sine saker bra også der. Selvom hun har store drømmer, så er det hverdagen i Lyn som er fullt fokus.

– Mine ambisjoner er nå først og fremst og utvikle meg i Lyn og få mer spilletid i Toppserien. Videre har jeg mål om å komme til utlandet, gjerne Barcelona, og spille på A-landslaget. Likevel har jeg mest fokus på hverdagen nå og konsentrer meg om å utvikle meg hver økt, uke og måned, avslutter Kamilla.

Vi gratulerer Kamilla med ny kontrakt!