Aahjem månedens Lyn-spiller

Anna Nerland Aahjem har blitt stemt frem som månedens spiller for mars. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 15. apr 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

For første gang har vi i år valgt å kåre månedens Lyn-spiller. Sammen med dere vil vi hver måned kåre månedens spiller via en avstemning.

I mars ble det spilt to kamper og en jury valgte tidligere denne måneden ut fire kandidater fra de to kampene, som ble nominert til månedens spiller. I en ukes tid har det vært mulig for alle å stemme på de nominerte i våre kanaler på sosiale medier.

Det var ingen enkel oppgave å nominere kun fire spillere, da det har vært mange gode prestasjoner, spesielt i den første kampen mot Arna-Bjørnar. Juryen måtte ta noen tøffe valg, men ble til slutt enige om fire spillere.

De fire nominerte var:
Anna Nerland Aahjem
Emilie Raaum Closs
Julie Aune Jorde
Kirvil Odden Sundsfjord

Etter en avstemning, der drøyt hundre har vært med å stemme, var det stor enighet om hvem som fortjente prisen månedens spiller for mars. Vinneren fikk 60% av stemmene og vant dermed med god margin.

Månedens spiller for mars er Anna Nerland Aahjem!
Som vinner av månedens spiller får hun et gavekort på kroner 500 hos Coop.

«Det er veldig kjekt. Jeg føler jeg har hatt en god start på sesongen. Jeg må takke alle som har stemt.» sier en godt fornøyd Anna Aahjem til lyndamer.no.

Aahjem har også startet april veldig godt med nok en scoring og på mandag kommer det nye muligheter for å fortsette den gode formen, når LSK Kvinner kommer på besøk til Kringsjå. Billettinformasjon finner du her.