Aahjem kalt opp til U23-samling

På landslagssamling for første gang

Anna Nerland Aahjem skal på sin første landslagssamling. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Sist oppdatert: 07. okt 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Gunnar Halle og hans U23-landslag er godt i gang med landslagssamlingen og møtte i går England borte. Det endte med en meget sterk 2-0 seier til de norske jentene. Sent i går kveld tikket det inn en svært hyggelig melding til oss fra forbundet om at Anna Nerland Aahjem var kalt opp til U23-landslaget for å erstatte en spiller med forfall.

Dette er utvilsomt fortjent, for Aahjem har vært meget god hele sesongen. Hun er lagets toppscorer i Toppserien med 9 mål så langt og er allerede fire mål forbi fjorårets antall mål. Vi er glade og stolte på Aahjem sine vegne og gleder oss over at hun blir vår femte landslagsspiller i denne landslagspausen. Her vil hun ta med seg nye erfaringer og en positiv opplevelse.

Norge U23 skal allerede i aksjon igjen på mandag, da møter de Nederland i Rotherdam. I dette øyeblikk er Lyn-spissen på vei ned dit for å møte til sin første samling. Her møter hun mange gamle kjente som vil ta henne godt i mot. For på samlingen er det flere tidligere Lyn-spillere. Joanna Aalstad Bækkelund, Noor Eckhoff, Emma Stølen Godø, Laura Gashi og Heidi Ellingsen har alle a-lagskamper for Lyn. I tillegg finner vi Selma Pettersen og Thea Sørbo som begge har gått gradene i Lyn.

Vi gratulerer Anna uttaket og ønsker hun lykke til på samling! Vi vil også gratulere hennes tidligere klubber.

Har du lyst til å være med å ta det neste steget med Lyn? Les mer om Drømmen om Europa her.