A-LAGSSPILLERE PÅ INSPIRERENDE BESØK I NABOKLUBBER

 

Ca. 90 jenter i alderen 10-12 år i klubbene Kjelsås og Koll, har i uken som har vært hatt besøk på klubbtrening av et knippe A-lagsspillere fra Lyn. Det ble gjennomført morsomme økter med bidrag fra våre spillere, i godt samarbeid med lagenes trenere.

Det å se hvilken entusiasme og glede Lyn-jentene kan bidra med, er herlig! Men inspirasjonen og gleden er like mye andre veien. Det å se ivrige, unge jenter ha det gøy på banen lover godt for rekrutteringen til jentefotballen. Jentene våre fikk delta på morsomme treninger, med konsentrasjon, smil og latter i kombinasjon, og de dro hjem med mange positive inntrykk. Og, det ble tid til både trening og sosialt i møtene med Kjelsås og Koll. Mange spørsmål, bilder og autografer viser at interessen er stor og at spillerne i Lyn er populære!

Noen sitater fra tilbakemeldinger fra klubbene:

«Det var intet mindre enn en fantastisk opplevelse for våre fotballjenter!»

«Lyn-jentene fasiliterte øvelser på en trygg og motiverende måte, og vi hadde en herlig samtale til slutt om motivasjon, ambisjoner, fotball og opplevelser m.m. Deres jenter var flotte rollemodeller og forbilder, og alle syntes denne treningen var enda finere enn de vanlige treningene!»

«Stas med besøk på treningen i dag! God stemning, masse autografer, bilder og ikke minst skudd på Jenny på slutten. Takk for innsatsen!»

Til slutt vil vi takke Kjelsås og Koll for godt samarbeid og tilrettelegging. Det bidro til god gjennomføring. Tusen takk for at vi vil fikk komme på besøk!

Ikke glem vår første kamp på Ullevaal Stadion førstkommende lørdag. Kjøp billett her.

Se noen bilder fra besøkene her: